Stil

PRINCEZA DAJANA JE SVAKI DAN JELA OMILJENU NAMIRNICU SRBA! Ima malo masti, a daje energiju - idealna za MRŠAVLJENJE

Autor Teodora Boškovski

Princeza Dajana je svaki dan za doručak tražila jednu namirnicu - pasulj!

Izvor: KRAIPIT PHANVUT / AFP / Profimedia

Princeza Dajana, kao devojka iz naroda, ona prosto nikad nije uspela ili želela da se uklopi u kruta pravila i protokole koji su se odnosili na članove najmoćnije svetske monarhije. Poznata po obrascima ponašanja i navikama koji su netipični za članoce kraljevske porodice, ona je i te kako bila omiljena u narodu.

Uvek nasmejana i vitka za njen izgled bio je zadužen lični kuvar. Šef kuhinje Daren Mekgrejdi rekao je da je princeza za doručak tražila baš ovo i to najmanje tri puta nedeljno.

Reč je o pasulju. Dajana je jela pasulj uz grejpfrut, šolju kafe i čašu soka od pomorandže pre odlaska u teretanu, otkrio je šef kuhinje.

"Htela je pasulj jer joj je neko rekao da ima malo ugljenih hidrata, malo masti i proteine, što je odlično za nekoga ko vežba", rekao je Mekgrejdi za "Insider". Pasulj je inače deo tradicionalnog engleskog doručka. Služi se uz jaja, slaninu, kobasice i pečurke.

Novinarka Insidera, Aneta Konstantinides, odlučila je da isproba jutarnji jelovnik princeze Dajane.

"Baš kao i Dajana, otkrila sam da je pečeni pasulj odličan način se napunite gorivom pre podnevnog treninga. Obično ga uparim sa pečenim jajima i nekim feta sirom (ipak sam Grkinja). Dodaću i kriške avokada ako imam. I pasulj uvek jedem sa puno ljutog sosa i sveže mlevenim crnim biberom. Pasulj takođe ima odličan ukus sa kajganom i tostom", otkrila je ona koja kao i princeza Dajana jede pasulj iz konzerve.

"Za zagrevanje pasulja potrebno je samo dva i po minuta i zdrav je. Za doručak iskoristim pola limenke, koja ima 150 kalorija, devet grama proteina i nula grama masti", kaže Konstantinides.

BONUS VIDEO:

 (MONDO)