VIDEO

ZGADILO MI SE KAD SAM VIDELA KAKO PROVERAVA DA LI JE SVEŽE! I kako sad ja da kupim, zar svi radite isto sa voćem?!

Autor Tamara Veličković

Influenserka je snimkom o ženi koja proverava da li je voće sveže, pokrenula lavinu komentara.

Izvor: YouTube/Printscreen/Janna Travels/TikTok/taylerstanleyy

Koliko puta vas je neka situacija u prodavnici neprijatno iznenadila? Mnogi se zgražavaju kada kupci na pokretnu traku ostave hleb bez kese ili kada na neobične načine proveravaju da li su određene namirnice sveže. Tako je jedna influenserka otkrila šta se dogodilo u jednom marketu kada je uočila na koji način jedna žena proverava da li su borovnice sveže.

Snimak je objavila na TikTok-u i pokrenula lavinu komentara. Ona je objasnila da je žena uzela plastično pakovanje sa borovnicama, otvorila, uzela par borovnica i prstima stiskala kako bi stekla utisak u kakvom su stanju. Isto je ponovila sa još nekoliko pakovanja, a influenserki se to zgadilo. Kako je objasnila, ne misli da je problem proveriti svežinu voća, već činjenica da je skoro sve borovnice ispipala i vratila ih u pakovanje.

"Neko će jesti ono što je toliko dirala prstima", rekla je influenserka i pitala pratioce da li isto to rade. "Uvek probam u kakvom je stanju voće i povrće koje nameravam da kupim. Neke stvari su jako mekane i počinju da trune, a druge mogu da budu tvrde i mogu da ih jedem danima", "Ako nije sveže, nema smisla kupovati", "I meni je to gadno", "Naravno da pipnem, ali ne pipam svaku moguću voćku. Meni je gadno kad vidim da pipaju svaki mogući hleb bez kese", glasili su komentari. Pogledajte snimak:

BONUS VIDEO:

(MONDO/T.V.)