Stil

NE TREBAJU VAM MILIONI ZA VENČANICU! Mlada se za manje od 10.000 din obukla za venčanje

Autor Teodora Boškovski

Evo kako da se za malo para obučete za venčanje!

Izvor: TikTok/travelingpetsittermadi/Printscreen

Sezona svadbi polako počinje, buduće mlade se pripremaju i uveliko planiraju budžet za svoj svečani izgled. Međutim, ne mora sve da košta papreno sklupo da bi izgledalo savršeno.

Jedna mlada otkrila je kako za malo para možete da imate neobičnu "venačnicu". Medi Vilmšurts iz Londona podelila je na društvenim mrežama fotografije sa svog malog i intimnog venčanja. Umesto glamurozne i skupocene haljine, ova mlada se opredelila za alternativu - belu i široku bluzu koji je kupila u popularnoj radnji odeće koja postoji i kod nas. Ovaj komad odeće ne košta više od 4.000 dinara. Dole se odlučila za bele pantalone, dok je štilice i torbu uparila u istoj boji - žutoj. Čitav kontrast je napravio pompezan buket šarenog cveća.

Mnogi korisnici su bili oduševljeni njenim skromnim, a opet svečanim stajlingom. Osvrnuli su se na mala venčanja koja su iskrena u pravom smislu te reči.

"1000% ovo je savršeno! Ovakva bi trebalo da budu sva venčanja. Individualna i zasnovana na ljubavi, a ne venčanja koja se zasnivaju na milion gostiju", napisao je jedan korisnik.

Pogledajte kako je ova mlada izgledala:

Izvor: TikTok/travelingpetsittermadi/Printscreen

 BONUS VIDEO:

 (MONDO/T.B.)