Ujutru ste kupili hleb, polovinu pojeli, a ostala polovina vam stoji i po par dana. Neminovno je da će da hleb da "ostari" i možda poprimi buđ. Kako da produžimo svežinu domaćem hlebu?
Influenserka Sofi Hinčlif koja proučava i deli korisne trikove za kuću otkrila je ovoga puta jednostavni trik kako da vam se hleb ne ubuđa. Biće vam potrebna samo jedna namirnica, tačnije povrće.
"Kako bi produžila hlebu vek trajanja ja koristim celer. Tako se hleb ne suši i ne hvata buđ", objasnila je ona, a zatim se osvrnula na detaljan proces.
Najpre, u svom viralnom videu influenserka pokazuje kako u vreću za hleb stavlja nekoliko grančica celera. Takođe, ovaj trik vas neće koštati previše novca. Kilogram celera kod nas košta oko 140 dinara. Nutricionisti obično preporučuju čuvanje hleba na sobnoj temperaturi i to u platnenoj kesi, krpi ili u kutiji za hleb. Na sobnoj temperaturi gubi svežinu već za 2-3 dana.
BONUS VIDEO:
(MONDO/T.B.)
"Ne vidim što bi mogli da potcenjuju Zvezdu": Vladan Milojević otkrio šta će tražiti od igrača!
Ovo je tim Crvene zvezde za Milan u Ligi šampiona: Ivanić počinje na San Siru, da Mesi vidi kako treba!
"Partizan ide na Fajnal-for, Evroliga je prava košarka": Igrao sa Lebronom, a u Evropi pokazuje kakav je majstor
Mondo ukrštenica za 11. decembar: Jutarnja zabava i "razgibavanje" mozga!
Hoće da sruše Zvezdu i Partizan, doveli strašno pojačanje: ABA supertim potpisao MVP-a za napad na titulu!