Hrvatski predstavnik za Pesmu Evrovizije 2024. godine, Bejbi Lazanja, bio je apsolutni favorit sve do poslednjeg trenutka, kada je za pobednika proglašen predstavnik Nemo iz Švajcarske. Govorili su da je prvi uspeo da napravi ono što nikome do sada nije pošlo za rukom - svoj mali koncert na Evroviziji.

Utisci su se polako slegli, ali njegova pesma "Rim Tim Tagi Dim" i dalje mnogima ozdvanja u ušima, dok je njegova harizma i pojava prirasla fanovima širom sveta za srce. Na samopozdanju i energiji koju sada ima radio je svakodnevno. Bejbi Lazanja, čije je pravo ime Marko Purišić otkrio je da pre nije izgledao kao što danas izgleda.

Gostujući u emisiji "Zdravlje na kvadrat" govorio je o mnogim temama pa i o tome kako je uspeo da skine zavidan broj kilograma i transformiše svoj izgled. Kada je shvatio da broj na vagi prelazi stotku, odlučio da je uzme stvar u svoje ruke.

"Ceo život sam bio debeo i u jednom sam trenutku imao 107 kg. A onda sam rekao: 'Dobro, dosta je! Moram nešto da učinim. Počeo sam da treniram borilačke veštine. Najviše sam bio zakačen za jiu-jitsu, a zatim - teretana, prehrana. Evo, jutros sam se vagao, sad imam 75 kg", otkrio je Bejbi Lazanja, prenosi hrvatski Story.

Screenshot 2024-02-26 155209.png
the_baby_lasagna_/instagram 

Dodao je da prilično uživa u  trenizima da jedva čeka da se stiša pompa oko Evrovizije  kako bi mogao da nastavi da trenira istim tempom.

"To je jedna od najvećih, ajmo reći top 10 stvari koja mi nedostaje u svemu ovome, što sam izgubio vreme za vježbanje. Pre sam trenirao čak šest puta nedeljno, a sada sam spao na jedno tri puta nedeljnoi, iskreno, nedostaje mi teretana. Upravo zato jedva čekam kada će sve ovo prestati da se mogu vratiti pumpanju, guranju tegova u tišini", objasnio pevač.

Otkrio je i što voli da jede.

"Uglavnom, volim biftek, nedavno sam ga zavolio, volim i ribu. Počeo sam da razmišljam, iako sam daleko od bilo kakve odluke, o nekom veganstvu. Ali nisam skroz tamo. Bojim se, je li normalno konzumirati ovoliko mesa? To mi je pitanje u glavi koje bih trebalo da proučim", rekao je.

Pogledajte kako je izgledao pre:

YouTube/HRT/screenshot Bejbi Lazanja

BONUS VIDEO:

Evrovizija Hrvatska Instagram/dorijanklaric

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(Story.hr/MONDO/T.B.)