VIDEO

TANJA IZ BEOGRADA JE MAMA TROJE DECE I NEKADA JE IMALA 100 KILOGRAMA: Pila je samo ovaj sok 20 dana i pogledajte je sad!

Njena transformacija je neverovatna!

Izvor: Mondo

Upoznajte ženu koja je za 100 dana smršala 30 kilograma zdravom ishranom, vežbanjem i jakom snagom volje. Tanja Milanovic, poznatija na instagramu kao Ex debela, ceo svoj put mršavljenja deli sa svojim pratiocima na društvenim mrežama i svojom transformacijom motiviše i druge da se upuste sa njom u avanturu.

"Ja sam Tanja Milanovic poznatija kao Ex debela. Mama troje dece iz Beograda, master profesor srpskog jezika i književnosti i što je najvažnije bivša emotivna jedacica brze hrane, emulgatora i šecera. Sada delujem skoro pa normalno, medutim to do 13. maja nije bilo tako. Imala sam 100 kilograma na svojih 165cm visine" izjavila je Tanja.

Kako Ex debela navodi usled povecane telesne težine imala je velikih problema, kako fizickih, tako i psihickih, što ju je dodatno motivisalo na gubitak kilograma.

"Moj organizam to više nije mogao da izdrži. Kada sam videla svoje fotografije, kako izgledam nisam mogla da verujem. Kilogrami su se neprimetno pojavili na meni, dakle stvarno je moguce da to bude neprimetno. Jedno jutro se probudim a ono 100 kg," rekla je iskreno Tanja.

"Onog momenta kada sam shvatila da sam ozbiljno bolesna. Gojaznost ne samo što je fizicki ružno, ne samo što je estetski problem, nego je bolest, najpre psihicka bolest, a potom i fizicka. Kada sam to shvatila, dobila sam snagu i želju da nešto promenim," naglasila je Ex debela.

Kao i svaki pocetak i ovaj je bio težak. Tanja je prvih 20 dana režima pila samo zeleni sok!

"Cedila sam dus, voce i povrce u odnosu 20% voca, 80% povrca, zeleni dus i pila sam 20 dana, dakle nema hrane 20 dana, to je hrana u vidu soka. Pila sam vodu, caj, kafu bez šecera i 20 dana sam pila samo dus, resetovala svoje ukuse, potpuno svoje potrebe i smršala 17kg," rekla je Tanja.

Kako se dalji tok gubitka kilograma odvijao, ko joj je bio najveca podrška i u kom momentu joj je bilo najteže, otkriva nam Tanja Milanovic u novoj epizodi Virala.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Tagovi