Zdravlje

ŠTA JEDE MILENA RADULOVIĆ ČIM SE PROBUDI? Superzdrav doručak daje ENERGIJU za čas - samo pomešajte ovih 5 NAMIRNICA

Autor Teodora Boškovski

Evo kako Milena Radulović započinje dan. Ovo je njen superdzrav doručak!

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Posao glumaca i glumica veoma je naporan. Danonoćne probe, snimanja i ostajanja do kasno zahtevaju određeni način života. Bez fizičke aktivnosti, adekvatne ishrane i discipline telo ne bi moglo da izdrži. Kako onda to uspeva jednoj od naših najlepših glumica, Mileni Radulović?

Ona je veliki ljubitelj joge, često je fizički aktivna i kada god ugrabi priliku da ode u prirodu tamo napuni baterije. Kada je reč o ishrani pažljivo bira šta jede, a nedavno je otkrila i čime započinje dan.

Ona je na Instagramu objavila fotografiju svog doručka koji se sastoji od kajgane, svežeg spanaća, čeri paradajza i avokada. Pored tanjira u šoljici su se našle i iseckane sveže šargarepe.

Evo kako izgleda njen zdrav doručak:

Izvor: Printscreen/Instagram/mileena_radulovic

Na njenom tanjiru našlo se sve što je potrebno organizmu za početak dana. Na pravom mestu jaja prebogata proteinima i vitaminima, zatim svež spanać koji obiluje kalcijumom i gvožđem i još jedna supernamirnica - avokado. On reguliše krvni prtisak, čisti krvne sudove i pomaže kod pamćenje i uopšteno zdravlju mozga. Pored toga, veoma je važan i za proizvodnju sperme i zdravlje muških genitalija. I za kraj, paradajz, jedan od najboljih antioksidansa koji je odličan u borbi protiv slobodnih radikala.

BONUS VIDEO:

 (MONDO)