PSŽ je izgubio od Lansa u Francuskoj, a na udaru se našao Serhio Ramos (36)! Posle trijumfa domaćeg tima (3:1) navijači su slali uvredljive komentare i bili su besni zbog loše igre legendarnog defanzivca. Njega krive za poraz.

Posle prvog meča u 2023. godini i poraza Parižana, bez Lionela Mesija i Nejmara, za krivca je proglašen nekadašnji igrač madridskog Reala. Naime u 28. minutu Ramos je pokušao da interveniše i prekine kontru brzonogih napadača Lensa, ali se tom prlikom okliznuo i pao na komičan način. U nastavku akcije napadač domaćeg tima Lois Openda je zatresao mrežu i povećao rezultat koji je Lensu zatim doneo pobedu.

Ubrzo je Ramos postao glavna meta podsmeha na društvenim mrežama. Neki od komentara ljutih navijača bili su: "Pa ovaj čovek je istrošeniji od Ronalda". Podsećamo dugi niz godina su Ronaldo i Serhio branili boje Reala iz Madrida a prema nekim informacijama uskoro bi mogli i da se ponovo spoje u Kristijanovom novom klubu Al Nasru. Kritika navijača nije stala: "Ovo je realno stanje Ramosa", "Bajern će pregaziti ove likove", aludirali su fanovi na predstojeći meč u Ligi šampiona kada se sastaju velikan iz Minhena i tim iz Pariza.

Ramos je ove sezone prema mišljenju mnogih iznenađujuće započeo 20 utakmica kao stratni štoper odbrane PSŽa, nije se očekivalo pre svega zbog loših partija i mnogobrojnih povreda koje su ga nesrećno zadesile prošle sezone. Tada nije bio u planovima trenera Maurisija Poketina, međutim dolaskom novog šefa stručnog štaba Kristofera Galtijea Španac ima sigurno mesto u prvih 11, kao jedan od ključnih delova sistema 3-4-3.