FK Partizan smenio je Igora Duljaja i saopštio mu je tu odluku telefonom, nakon što je sačekao da sada bivši šef struke crno-belih završi gostovanje u jednoj emisiji. Posle svega, dao je izjavu za "Sport klub".

“Iskren da budem, očekivao sam da ću ostati do kraja sezone, ali mnogo puta sam pričao da su me neki čekali 'na nož' i na kraju se ispostavilo da je to tako. Nisam iznenađen i ko je stao iza odluke Upravnog odbora... Znao sam da će da se održi sednica, imao sa razgovor povodom toga. Gostovao sam na emisiji i posle emisije sam dobio poziv", objasnio je Duljaj okolnosti u kojima je saznao za rastanak.

U ovom trenutku, on ne želi da širi priču o svojoj smeni, iako je i generalnom direktoru Milošu Vazuri u ponedeljak lično saopštio da želi da ostane. "Ja sam rekao da ću da poštujem svaku odluku. Jutro je pametnije od večeri, a Partizan je iznad svih nas", kazao je Duljaj.

Dusan Milenkovic/ATAIMAGES, Ivica Veselinov/© MN press, all rights reserved Igor Duljaj

Umesto njega, u utorak ujutru ekipu će na treningu u Sportskom centru "Teleoptik" na trening izvesti Albert Nađ, dosadašnji asistent u stručnom štabu i takođe nekadašnji igrački as Partizana. U ovom trenutku, on je izbor crno-belih za narednih pet utakmica do kraja Superlige, u kojima će tim iz Humske imati samo jedan cilj - da odbrani drugo mesto.

Nađ će voditi tim kao šef stručnog štaba u četvrtak, u meču protiv Vojvodine, izuzetno važnom posle četiri poraza crno-belih u nizu.

(Sport klub/MONDO - M.Š)

BONUS VIDEO: Albert Nađ sa ekipom na "Marakani"

Nađ sa igračima ispred svlačionice Kurir