Najbolji fudbaler svih vremena Lionel Mesi dobio je ovacije prethodne noći na utakmici Majamija i Bostona, ali nije pomogao klubu iz grada u kome trenutno igra fudbal. Majami je pred svojim navijačima izgubio od Bostona 102:88, pa su tako Seltiksi pred prolaskom dalje jer vode 3:1 u ovoj seriji nakon dva uzastopna brejka.

Sudeći po reakciji, Mesi je uživao u dobroj utakmici Majamija i Bostona, a uz njega su bili još Luis Suarez, Serhio Buskets i Đordi Alba, njegovi saigrači iz Intera. Naravno, sva četvorica su igrala i za Barselonu i od tada su još nerazdvojni, pa ne čudi što je baš njih Inter Majami "poslao" zajedno da podrže Hite. To ipak nije bilo dovoljno da bi makar došli do izjednačenja u seriji bez svog najboljeg igrača Džimija Batlera.


Utisak je da je prisustvo Mesija pomalo "poremetilo" i Nikolu Jovića koji je za razliku od svoje prethodne utakmice kada je došao do svog rekorda u NBA plej-ofu, sada bio loš. Jović je imao samo tri poena i tri skoka, uz šut iz igre 1/4. Sve su bili pokušaji za tri poena. Najefikasniji igrač Majamija bio je Adebajo sa 25 poena i 17 skokova, dok je Vajt predvodio Boston sa čak 38 poena uz osam postignutih trojki.

Prethodne noći saznali smo još jednog putnika u polufinale plej-ofa, a to će posle Minesote biti Oklahoma. Tanderi su "počistili" Nju Orleans 4:0 u seriji.

BONUS VIDEO:

Nikola Jović nakon meča Kurir

(MONDO - M.V.)