Vojvodina u četvrtak gostuje Partizanu (17 časova). Biće to prvi meč crno-belih posle smene trenera Igora Duljaja. Na klupi će se naći Albert Nađ i to je odluka čelnika kluba zbog serije loših rezultata u poslednjih nekoliko utakmica.

Uprkos tome što crno-beli imaju probleme, šef struke Novosađana Božidar Bandović sa velikim oprezom ulazi u taj meč. "Čeka nas težak meč protiv velikog tima. Trenutno nema pozitivne rezultate, ali je pre mesec dana bio prvi i borio se za prvo mesto. Doživeo je neke promene. Ipak, mi moramo da gledamo nas i da se pripremamo što bolje. U tim velikim utakmicama promene, uz negativne rezultate, često mogu da učine ekipe najopasnijim. Za nas je svaka naredna utakmica kao finale", rekao je Bandović i dodao da još ne zna da li će Đorđević moći da igra.

Istakao je da se ništa neće menjati u timu kada je igra u pitanju. "Mi naš stil nećemo menjati, Vojvodina kao veliki klub treba tako da igra. Pokazali smo na poslednjih nekoliko mečeva da igramo veoma dobro i na istom stvarima ću insistirati. Sigurno će i Partizan imati tu neku vrstu šok terapije, ali nikad se ne zna i mi nećemo da se obaziremo na to. Na nama je da se što bolje pripremimo za taj meč."

Pohvalio je svoje izabranike. "Tokom ova tri dana moramo da se fokusiramo na oporavak i analizu igre rivala. Na poslednjoj utakmici niste videli neke fizičke promene, što je bio slučaj ranije. I dalje je jak intenzitet u drugim poluvremenima. Nije to lako, jer želim da igrači budu uporni i borbeni, sve to rade veoma dobro", zaključio je Bandović.

(MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO:

Navijači i igraču Partizana posle derbija MONDO