Jedan od najvećih svetskih klubova Bajern ne može da pronađe trenera za sledeću sezonu. Smenili su Tomasa Tuhela, pa zvali Ćabija Alonsa, Julijana Nagelsmana, pa opet ubeđivali Tuhela da ostane, a kada se taman činilo da su se dogovorili sa Ralfom Rangnikom - i od njega su čuli "ne".

Tako je Bajern, pred revanš polufinala Lige šampiona u Madridu, i dalje u potrazi za šefom stručnom štaba. Nova ideja bio je Zinedin Zidan, ali im je i slavni Francuz "spustio slušalicu". Ne samo da ih je javno odbio, pred trku Formule 1 u Majamiju, nego je poručio i da će navijati za svoj Real Madrid u revanšu: "Bajern? Hvala na pitanju, gledaću utakmicu. Nadam se da će Real da pobedi, ali će biti težak i komplikovan meč", poručio je Zizu za "Skaj".

Zinedin Zidan od 2021. godine nije radio kao trener, a pitanje je i da li hoće. Ima "posebne" uslove i ne bi želeo da vodi bilo koje klubove na svetu, nego samo one koji mu nešto znače. Tako se u poslednjih nekoliko godina najviše dovodio u vezu sa novim povratkom u Real, pa u Juventus, PSŽ i reprezentaciju Francuske.

Zidan (51) je do sada radio samo u Real Madridu sa kojim je od 2016. do 2018. godine tri puta osvajao Ligu šampiona, a potom se vratio od 2019. do 2021, kada nije ponovio te uspehe i osvojio je "tek" šampionsku titulu u Španiji.

BONUS VIDEO:

OD ODOGA VAM NEĆE BITI DOBRO: Sofija Milošević u crnoj haljini pokazala BUJNI DEKOLTE (VIDEO) Instagram/sofijamilo

(MONDO - M.V.)