Svi događaji
Od najnovijeg
22:05

Šesti gol!

Za kraj, u strelce se upisao i rezervista Dinama Pihalonok, koji je pred Partizan postavio neverovatno težak zadatak za revanš.

22:00

Peti gol Dinama!

Ovako je "pukla petarda" u Poljskoj, gde je Partizan doživeo debakl.

21:51

KRAJ - 6:2!

Debakl Partizana u prvom evropskom meču ove sezone. Dva gola Mateuša Saldanje nikakva su uteha navijačima jer je Aleksandar Jovanović kapitulirao čak šest puta.

Wojciech Szubartowski/PAP/EPA Partizan utakmica

21:50

90+2. minut - GOL, Pihalonok!

Rekreativno, kao na fudbalu iza zgrade, fudbaleri Dinama su se ušetali u kazneni prostor Partizana i onda laganim udarcem po zemlji još jednom zatresli mrežu srpskog vicešampiona. Ovo je katastrofalan poraz Partizana.

21:41

83. minut - GOL, Popov!

Neoprezan je bio Partizan, pa Dinamo opet ima tri gola prednosti... Vološin je iskoristio lošu intervenciju odbrane Partizana, a Popov je sa nekoliko metara udaljenosti pogodio mrežu crno-belih.

21:39

81. minut - Žuti karton!

Zbog prekršaja na oko 30 metara od gola opomenut je i Kervin Arijaga. On je treći igrač Partizana koji ima žuti karton.

21:37

Gol Saldanje!

Brazilski napadač po drugi put na meču trese mrežu Dinama. Pogledajte njegov pogodak koji daje nadu crno-belima:

21:36

Četvrti gol Dinama!

Ovako su fudbaleri Dinama iz Kijeva postigli četvrti gol na meču u Poljskoj.

21:35

77. minut - Izmena!

Umesto Kalulua na teren će Nemanja Trifunović, mladi ofanzivni vezni crno-belih.

21:27

70. minut - Izmena!

Umesto legendarnog Jarmolenka na terenu je Vološin, još jedan mladi ukrajinski fudbaler. On će odigrati nešto više od 20 minuta na ovom meču.

21:24

66. minut - GOL, Saldanja!

Dobra akcija Partizana, kada je delovalo da su fudbaleri crno-belih potpuno pali. Ibrahim Zubairu je centaršut vratio u peterac, a Mateuš Saldanja se našao na pravom mestu i nekako uspeo loptu da kroz gužvu sprovede u mrežu.

21:17

60. minut - Izmene!

Tri promene pravi trener Aleksandar Stanoejvić. Umesto De Medine, Zahida i Severine u igri su Aleksandar Filipović, Ibrahim Zubairu i Bibars Natho.

21:13

55. minut - GOL, Kabajev!

Nastavlja se debakl Partizana u Poljskoj, pošto je lopta po četvrti put završila iza leđa Aleksnadra Jovanovića. Ukrajinci imaju ubedljivih 4:1 i još više od pola sata da uvećaju razliku...

21:10

Golovi Dinama!

Za samo šest minuta, Ukrajinci su tri puta tresli mrežu Partizana. Pogledajte kako:

21:04

46. minut - Nastavljamo!

Pratimo drugi deo meča između Dinama iz Kijeva i Partizana.

21:00

Izmene!

Dve promene pravi trener Dinama. U igri su Mališ i Pihalonok, dok su iz igre izašli Karavajev i Bujalski. U redovima Partizana Šćekić je zamenio Goha.

20:52

Gol Saldanje!

Pogledajte pogodak kojim je Partizan stigao do prednosti protiv Dinama iz Kijeva.

20:47

Poluvreme - 3:1!

Partizan je stigao do prednosti golom Mateuša Saldanje sa bele tačke, nakon prekršaja koji je izvukao Aldo Kalulu, ali to je bilo gotovo sve što smo videli od crno-belih u ofanzivi danas. Sa druge strane, odbrana je do jednog trenutka odlično izgledala, ali su tri primljena gola za manje od šest minuta previše, pa je Partizan možda već i u prvom delu meča u Poljskoj poražen od Dinama.

20:45

45+1. minut - GOL, Karavajev!

Debakl Partizana u samo šest minuta... Od prednosti do potopa, za malo više od pet minuta i to u samom završnici prvog dela meča. Treći gol za Dinamo iz Kijeva postigao je Karavajev, nakon još jedne konfuzije u kaznenom prostoru crno-belih.

20:41

43. minut - GOL, Bražko!

Veliku grešku napravili su fudbaleri Partizana, poigravao se Mujakić ispred gola crno-belih nakon loših reakcija Arijage i Kalulua, a Bražko je sa ivice kaznenog prostora matirao Aleksandra Jovanovića. Dva gola za tri minuta i Ukrajinci su preokrenuli situaciju na terenu.

20:39

40. minut - GOL, Šaparenko!

Poklekla je odbrana Partizana, a ni golman Aleksandar Jovanović nije uspeo da spreči pogodak iako je zakačio loptu.

20:32

33. minut - Odličan Partizan!

Nakon što su odbili napade Dinama na početku meča i stigli do prednosti preko Saldanje, fudbaleri Partizana kao da su se oslobodii pritiska. Jasno je da će iz niskog bloka čekati svoje šanse, ali sada na terenu deluju mnogo sigurnije nego na početku susreta.

20:20

22. minut - GOL, Saldanja!

Brazilski napadač Mateuša Saldanja bocnuo je i pogodio za prednost Partizana! Izuzetan potez Partizanovog napadača protiv Dinama iz Kijeva, koji sada mora da krene ofanzivnije jer na "domaćem" terenu ima zaostatak.

Saldanja.png
YouTube/FK Partizan Belgrade 

20:19

21. minut - PENAL!

Aldo Kalulu je ukrao loptu u kaznenom prostoru, a Karavajev je nakon toga neoprezno startovao. Igra se nastavila, ali je glavni arbitar dobio informaciju iz VAR sobe, prekinuo meč, pogledao snimak i pokazao na belu tačku.

20:17

18. minut - Jovanović!

Najbolji napadač na meču izveo je Dinamo iz Kijeva, lopta se kretala sa desnog na levi bok, pa zatim u kazneni prostor, a kapiten Bujalski nije uspeo na najbolji način da zahvati loptu. Šutnuo je po zemlji, u dalji ugao i naterao Aleksandra Jovanovića da interveniše, ali to nije bio pretežak posao.

20:10

11. minut - Karton!

Žuti karton i za defanzivca De Medinu, koji danas igra na mestu desnog beka. Velike probleme sa opomenama mogao bi da ima Partizan na ovom meču. 

20:05

Pozdrav na početku!

Nije izostao u potpunosti, ali su Ukrajinci bili veoma hladni dok su igrači Partizana prolazili pored njih. Pogledajte kako je to izgledalo na početku meča.

Partizan Dinamo uživo prenos Arenasport livestream
Arenasport 

20:00

2. minut - Karton!

Napadač Partizana Mateuš Saldanja zaradio je javnu opomenu odmah na početku meča, na prelazu iz prvog u drugi minut utakmice. Ovo bi mogao da bude problem za crno-bele, jer je Brazilac bio neoprezan.

19:59

1. minut - Počinjemo!

Minut pre nego što je bilo najavljeno, počinje meč Dinama iz Kijeva i Partizana! Ujedno, ovo je i početak evropske avanture crno-belih u novoj sezoni.

19:55

Vazura odgovorio!

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura odgovorio je treneru Dinama iz Kijeva Oleksandru Šovkovskom, nakon najave da se igrači dva tima neće rukovati pre meča!

19:40

Poslednji tim Partizana...

Kao što smo već rekli, crno-beli nisu igrali u kvalifikacijama za Ligu šampiona čak sedam godina. Poslednji meč bio je na gostovanju Olimpijakosu u trećem kolu kvalifikacija, a ta utakmica odigrala se 2. avgusta 2017. godine.

Ekipu Partizana predvodio je Miroslav Đukić, a na terenu su se našli Kljajić, Vulićević, Ostojić, Ćirković, Miletić, Suma, Jevtović, Everton, Janković, Tavambar i Đurđević. Na klupi su bili Stevanović, Đuričković, Ilić, Kosović, Pantić, Miletić i Jovanović.

Partizan Dinamo uživo prenos Arenasport livestream
MN Press 
19:25

Žrebovi!

Partizan već zna potencijalne protivnike u Evropi, u zavisnosti od ishoda dvomeča protiv Ukrajinaca.

Ukoliko tim Aleksandra Stanojevića savlada Dinamo i plasira se u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, tamo će im rival biti Glazgov Rendžers. Sa druge strane, ukoliko crno-beli budu eliminisani u kvalifikacijama za Ligu šampiona, takmičenje će nastaviti u kvalifikacijama za Ligu Evrope, a tamo će im biti rival poraženi iz meča Fenerbahče - Lugano.

19:10

Ukrajinci neće da se jave!

Trener Dinama iz Kijeva Oleksandr Šovkovski istakao je da se njegovi fudbaleri neće rukovati sa igračima Partizana jer su crno-beli nedavno igrali prijateljske mečeve u Rusiji.

18:55

Stanojevićeve rezerve!

Trener Partizana neće moći da računa na Nemanju Nikolića koji odrađuje suspenziju, pa su opcije sa klupe za rezerve Krunić, Stevanović, Jurčević, Jovanović, Natho, Ovusu, Šćekić, Filipović, Ibrahim, Trifunović, Stjepanović, Lazarević.

18:45

SASTAVI!

Dinamo: Buščan - Karavajev, Djačuk, Popov, Vivčarenko - Bujalski, Bražko, Šaparenko - Jarmolenko, Vanat, Kabajev

Partizan: Jovanović - De Medina, Marković, Mujakić, Antić - Arijaga, Zahid - Severina, Goh, Kalulu - Saldanja

18:40

Intervju sa Kaluluom!

Još jedan strani fudbaler u crno-belom dresu bio je naš sagovornik. Pogledajte šta nam je ispričao Aldo Kalulu!

18:35

Intervju sa Markovićem!

Za portal MONDO govorio je i kapiten Partizana Svetozar Marković.

18:30

Intervju sa Severinom!

Pred novu sezonu Partizana pričali smo i sa internacionalcem iz Holandije, Ksanderom Severinom.

18:20

Na koga računa Stanoje?

Trener Partizana Aleksandar Stanojević poveo je 24 fudbalera u Poljsku, na prvi evropski meč tima u novoj sezoni. 

18:10

Intervju sa Jurčevićem!

Slovenački reprezentativac Mario Jurčević pojačao je tokom leta Partizan, a pred novu sezonu govorio je za MONDO.

MONDO/Stefan Stojanović FK Partizan Media Day
18:05

Intervju sa Šćekićem!

Iskusni fudbaler Aleksandar Šćekić, povratnik u redove crno-belih, govorio je o novoj saradnji sa Aleksandrom Stanojevićem.

18:00

Intervju sa Jovanovićem!

MONDO je pred početak sezone popričao sa novim napadačem Partizana, povratnikom u klub Đorđem Jovanovićem.

17:55

Dobro veče!

Fudbaleri Partizana u poljskom Lublinu počinju kvalifikacije za Ligu šampiona. U drugom kolu će im rival biti Dinamo iz Kijeva, koji ima ulogu favorita u ovom dvomeču.