Slušaj vest

Partizan nije uspeo da savlada IMT u Zaječaru (0:0) uz vrlo lošu igru, ali zbog gola koji je Ksander Severina postigao u 87. minutu bili su sasvim blizu čitavom plenu. Ipak, nakon intervencije iz VAR sobe, sudija Marko Ivković je pogledao začetak akcije i video da je Svetozar Marković igrao rukom i zato je poništio pogodak uz burne proteste svih u crno-belom.

Isključen je i trener Aleksandar Stanojević koji je besneo na arbitra Ivkovića, tako da je pred kamere TV Arena Sport stao njegov pomoćnik Branko Vukašinović: "Prvo poluvreme nismo odigrali kako smo očekivali, drugo je bilo sasvim drugačije, ubacili smo nove igrače, dali su maksimum i pritiskali smo IMT. Odbranili smo se od kontri, nismo iskoristili šanse. Ja bih ovim završio da ne bih došao u iskušenje da ispričam ono sve šta mi je na srcu", rekao je Vukašinović koji je evidentno mislio na suđenje.

"Generalno nije u redu. Nije u redu, ne samo detalji, ceo tok utakmice... Ko zna da gleda, videće, u svakom slučaju čestitke IMT-u, to ne umanjuje njihov uspeh, uzeo je bod velikom Parizanu i mi ćemo da se konsolidujemo i biće to dobro", želeo je da na malo optimističniji način završi Vukašinović.

Trener IMT-a Milan Đorđević zadovoljan je na kraju osvojenim bodom, ali je očekivao više od svoje ekipe protiv Partizana, posebno jer su dobre šanse imali Lutovac i Glišić: "Zadovoljan sam. Naš pristup je da znamo protiv koga igramo i da postignemo gol ili dva. Imali smo tri-četiri izgledne šanse, ali nam se to vratilo na kraju. Ideja je bila da damo gol, bili smo dobri u svim fazama igre, međutim rezultat je taj koji nismo ni najmanje priželjkivali", zaključio je on.

Naredni meč Partizan igra 15. avgusta protiv Lugana u gostima, nakon što je u Beogradu izgubio 1:0.

BONUS VIDEO:

Kurir Partizan, grobari