Slušaj vest

Partizan nije uspeo da savlada IMT, a nakon prave drame u Zaječaru u završnici utakmice ostalo je 0:0. IMT je bio bolji u prvom delu, imao je i po koju šansu u nastavku utakmice, dok su crno-beli ulaskom Ksandera Severine promenili ritam i došli konačno do gola u 87. minutu.

Ipak, posle nekoliko desetina sekundi slavlja - usledio je "hladan tuš" za igrače i navijače crno-belih. Glavni sudija Marko Ivković dobio je signal iz VAR sobe da proveri potencijalno igranje rukom u začetku akcije Partizana, a kada je krenuo ka monitoru - na terenu je nastao pravi haos. Burno su protestovali igrači Partizana i zahtevali objašnjenje, pošto su pretpostavljali da će poništiti gol, prosto se retko dešava da kada sudija odluči da pogleda snimak ne promeni odluku.

Tako je i bilo, video je navodno igranje rukom Svetozara Markovića u začetku akcije pre nego što je lopta došla do Severine, ali je trebalo nekoliko minuta da donese tu odluku. Ne toliko jer je dugo gledao na VAR monitor, nego jer je čekao da se situacija na terenu skroz smiri posle bure na klupi Partizana.

Natho je prigovarao sudiji zbog odluke, za šta je dobio žuti karton, dok je isključen trener Aleksandar Stanojević koji se zaleteo u pravcu Ivkovića, pa su ga njegovi igrači jedva zadržali. Pogledajte kako je to izgledalo u Zaječaru:

Arena Sport Haos na meču IMT - Partizan

Podsetimo, zbog isključenja Aleksandar Stanojević nije imao pravo da se obrati medijima, tako da je umesto njega pred kamere TV Arena Sport izašao njegov pomoćnik Branko Vukašinović: "Prvo poluvreme nismo odigrali kako smo očekivali, drugo je bilo sasvim drugačije, ubacili smo nove igrače, dali su maksimum i pritiskali smo IMT. Odbranili smo se od kontri, nismo iskoristili šanse. Ja bih ovim završio da ne bih došao u iskušenje da ispričam ono sve šta mi je na srcu", rekao je Vukašinović koji je evidentno mislio na suđenje.

"Generalno nije u redu. Nije u redu, ne samo detalji, ceo tok utakmice... Ko zna da gleda, videće, u svakom slučaju čestitke IMT-u, to ne umanjuje njihov uspeh, uzeo je bod velikom Parizanu i mi ćemo da se konsolidujemo i biće to dobro".

Posle četiri odigrana kola Partizan ima deset bodova kao i njegov najveći rival Crvena zvezda.

BONUS VIDEO:

FK Partizan Novi dres FK Partizan