Slušaj vest

Novi fudbaler Crvene zvezde Vanja Drkušić (1999) sanjao je kao dete da zaigra za Crvenu zvezdu i taj san je ostvario ovog petka. On je zajedno sa ocem Nikolom pozirao na "Marakani" na istom mestu na kojem je i kao klinac dolazio u posetu stadionu "Rajko Mitić". Te fotografije se setio na dan kada je potpisao ugovor sa Zvezdom u prisustvu sportskog direktora Mitra Mrkele.

"Snovi se ostvaruju", napisao je Vanja Drkušić na svom Instagram nalogu, dok uživa u jednom od najsrećnijih dana u karijeri. Prethodnih godina on je sa velikim uspehom igrao za Soči. Ovog leta on je postao igrač Zenita, ali ga je ruski velikan ustupio Crvenoj zvezdi na pozajmicu do kraja sezone.

Drkušić će se odmah priključiti saigračima i početi pripreme za gostovanjje Bode Glimtu u Norveškoj (utorak), u prvoj utakmici dvomeča plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona. Nakon nekoliko godina, Zvezda je ostvarila želju da i Drkušić bude u njenom timu kada je važno i sigurno će biti važno pojačanje Vladanu Milojeviću za takmičarsku 2024/25. Pre njega, u tim crveno-belih stigao je još jedan reprezentativac Slovenije, vezista Timi-Maks Elšnik.

ANNA SZILAGYI/EPA Vanja Drkušić