Slušaj vest

Crvena zvezda će u sredu (21:00) igrati važan evropski meč, protiv norveškog šampiona Bode Glimta. Ta utakmica, odnosno pobeda na njoj, mogla bi da odvede tim Vladana Milojevića u Ligu šampiona, po treći put u njegovoj trenerskoj karijeri koja je najznačajnije trenutke doživljavala baš na klupi crveno-belih. Za pobedu je Zvezdi potrebna i podrška.

Ceo stadion biće u crveno-belim dresovima, a sudeći po izjava koje stižu iz kluba, Marakana će biti puna! Armija navijača Zvezde trebalo bi da napuni stadion u Ljutice Bogdana, a to ističe i Toza Mijailović, predsednik crveno-belih koji zna svu snagu i moć punog stadiona koji daje vetar u leđa igračima u crveno-belim dresovima.

"Prodaja ulaznica ide odlično, kao što smo i očekivali. Sever je već rasprodat, ostalo je za zapad i istok po hiljadu ulaznica u prodaji, dok za jug ima još oko pet hiljada slobodnih ulaznica. Zato još jednom pozivam zvezdaše da požure da kupe svoju ulaznicu, da napunimo Marakanu i podržimo našu ekipu u velikoj borbi za Ligu šampiona. Naš stadion mora biti ispunjen do poslednjeg mesta. Zajedno možemo sve, to smo mnogo puta do sada pokazali. Dođite da jos jednom zajedno ispišemo istoriju Crvene zvezde", ističe predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović.

Podsećamo, meč koji se igra u sredu uveče na stadionu "Rajko Mitić" odrediće da li Crvena zvezda evropsku avanturu nastavlja u Ligi šampiona ili Ligi Evrope. Oba takmičenja se ove sezone igraju po novim pravilima - nema više grupne faze i svih 36 timova su u istoj ligi. Takođe, Zvezda će u prvoj fazi takmičenja imati zagarantovanih osam mečeva, četiri na svom terenu i četiri na gostovanjima.

BONUS VIDEO:

MONDO/Dušan Ninković Navijači Crvene Zvezde u Norveškoj