Slušaj vest

Centarfor Vojvodine Mihailo Ivanović odlazi u Milvol za tri miliona evra, objavio je "Sport klub". Napadač iz Novog Sada, koji je ponikao u klubu Krila Krajine iz Bačke Palanke i u Vojvodini, potpisaće ugovor sa engleskim timom u narednim danima i zaigraće u Čempionšipu.

Biće to njegov drugi odlazak sa stadiona "Karađorđe", na koji se vratio prošlog leta posle sezone provedene u Sampdoriji. U takmičarskoj 2024/25 Mihailo Ivanović je dao devet golova i potpisao novi, "pojačani" ugovor sa Starom damom srpskog fudbala, ali ove sezone nije nastavio u tim stilu. Pod vođstvom sada bivšeg trenera Božidara Bandovića dao je samo jedan gol na devet utakmica i niej bio strelac ni u dvomeču Lige Evrope protiv Ajaksa ni u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu protiv Maribora.

Na današnji dan objavljeno je i da će igrač Radničkog 1923 i novi reprezentativac Srbije Milan Aleksić nastaviti karijeru takođe u Čempionšipu, jer prelazi u Stouk. U istom rangu su i Uroš Račić, koji je potpisao za Vest Bromvič Albion, kao i Nikola Jojić (20), rođeni Čačanin koji je od prošlog leta igra za Stouk.

Milvol igra na kultnom stadionu "Den" i menadžer prvog tima je Nil Haris, igračka legenda tog kluba.

MN Press, TV Arena sport/Screenshot Mihailo Ivanović