Slušaj vest

Vojvodina je večeras u Bačkoj Topolovi doživela treći poraz u Superligi u pet utakmica, a ukupno šesti od početka sezona jer je neslavno završila učešće u Evropi eliminacijama protiv Ajaksa i Maribora. Poslednji u nizu loših rezultata "potpisao" je Marko Šarić koji je u 96. minutu Napretku doneo pobedu od 2:1, pa potom sramno proslavio i zaslužio crveni karton, ali slaba će to biti uteha za trenera Božidara Bandovića.

Crnogorskom strategu kome je Vojvodina dala novi ugovor pred finale Kupa Srbije sa Crvenom zvezdom, koje su "lale" izgubile 2:1, sada se ozbiljno drma klupa. Delovalo je da je situacija nikad stabilnija, posebno nakon aktivnog prelaznog roka tokom kog su viđena nikad veća ulaganja u Novom Sadu, ali čini se da je to samo pojačalo pritisak na njega.

Transferi

Vojvodina je ovog leta potrošila čak oko dva miliona evra na pojačanja. Stigli su Njegoš Petrović, Marko Veličković, Jusuf Bamidele, Lukas Baros, Mihai Butean, Lazar Nikolić, Marko Poletanović, Slobodan Medojević i Kolins Sičenje.

Najavio je da je meč protiv Napretka ključan za povratak na pravi put, a posle novog poraza mogao je samo da konstatuje da je još jednom njegova ekipa izgledala loše: "U teškoj smo situaciji posle izgubljene utakmice. Očekivali smo da ćemo igrati protiv niske odbrane i da nećemo imati mnogo prostora. Imali smo u prvom poluvremenu nekoliko situacija da napadnemo po boku, nedostajao nam je bolji završni pas", rekao je Bandović i potom dodao:

"Posle primljenog gola brzo smo izjednačili rezultat, dominirali, nije bilo mnogo šansi, žurili smo, izgubili smo samopouzdanje i nedopustivo je što nam je nedostajala ta druga lopta i što nismo igrali dobar presing kada izgubimo loptu, pa smo tako dozvolili rivalu da nam stvori šanse i pre gola", zaključio je on.

Već narednog vikenda Vojvodina će u goste Partizanu, a u slučaju poraza teško je očekivati da bi "lale" sa istim trenerom dočekale završetak prve reprezentativne pauze ove sezone.



Standings provided by Sofascore

BONUS VIDEO:

Kurir Vojvodina koreografija