Slušaj vest

Kapiten Crvene zvezde Uroš Spajić dao je gol za plasman u Ligu šampiona, herojski se borio na svojoj polovini da to vođstvo bude odbranjeno, a onda je "otvorio dušu" u razgovoru za TV Arena sport.

Podsećajući na kritike posle poraza protiv Bode Glimta u gostima, Spajić je rekao da ista osporavanja sluša odmalena, kada je odrastao u omladinskoj školi Crvene zvezde.

"Bili smo osporavani, da ima mnogo stranaca, da se trka fića sa ferarijem, mnogo osporavanja, omalovažanja. Već tamo sam rekao da Zvezda nije na maksimumu, ali pokazali smo da tu pripadamo među najboljima".

Spajiću nije bilo potrebno postavljati pitanja. "Igrati ovakav ritam protiv ovakve ekipe... Od kada znam za sebe osporava se ritam igre, nepripremljenost fizička igrača u Srbiji, a mislim da smo ih natrčali, nadigrali, jednostavno pregazili i zaslužili da budemo gde jesmo"

MN Press Crvena zvezda VS BODO GLIMT

"Posvećujuem uspeh ovim divnim iskrenim zvezdašima koji su nas bodrili. Bilo je naravno momenata kada smo pali fizički, bila je enormna potrošnja a oni su bili tu da nas dignu, gurnu, da nam daju bust, ovo je njihova pobeda kao i naša. Sada treba da uživamo, da vidimo žreb i davidimo sa kim ćemo u novom formatu".

Crvena zvezda saznaće imena rivala na žrebu za Ligu šampiona u četvrtak od 18 časova.

Bonus video: Ovako je Uroš Spajić uveo Zvezdu u Ligu šampiona