Slušaj vest

Nemanja Radonjić (28) se vratio u Crvenu zvezdu! U poslednjim satima pre isteka roka za registraciju igrača za Ligu šampiona, klub sa "Marakane" se oglasio i potvrdio povratak krilnog napadača.

"FK Crvena zvezda je angažovala veliko pojačanje i u klub vratila Nemanju Radonjića koji je potpisao ugovor na dve plus jednu godinu i zadužio dres sa brojem 49".

"Radonjić je rođen 15. februara 1996. godine u Nišu. Nastupao je za mladi tim Rome u Primvaeri da bi u Čukaričkom napravio prve seniorske korake kada je reč o srpskom fudbalu. Nije to prošlo nezapaženo, pa ga je Crvena zvezda angažovala u julu 2017. godine, a on odigrao fantastičnu sezonu - 47 utakmica i 11 golova. Iz Zvezda je potom otišao u Marsej, a nastupao je i za Hertu, Benfiku, Torino i Majorku".

"U sezoni za nama je odigrao 14 utakmica za tim iz Španije, a sada je vreme za povratak kući i nove sjajne rezultate sa voljenim klubom. Ujedno, upisao je i 44 nastupa za reprezentaciju Srbije uz pet pogodaka. Nema sumnje da zvezdašima ne treba podsećanje kada je Radonjić u pitanju, jer ne zaboravljaju golove protiv Krasnodara, sjajne partije u Ligi Evrope, kao ni pogodak u večitom derbiju".

Radonjićev potpis izvesno je samo prvi u nizu onih koji će uslediti u utorak do ponoći, kada ističe rok za registraciju igrača za Ligu šampiona. Očekuje se i rasplet situacije sa centralnim vezistom Fenerbahčea Radetom Krunićem, kao i to da li će Zvezda dovesti najskuplje pojačanje u istoriji, krilo Štutgarta Silasa, što je takođe dogovoren transfer prema saznanima MONDA.

MONDO/Stefan Stojanović, Profimedia nemanja radonjić

Bonus video:

Arena Sport Nemanja Radonjić