Slušaj vest

Doskorašnji vezista Crvene zvezde In-Bom Hvang novi je fudbaler Fejnorda. To je potvrdio njegov novi klub, ozvaničivši transfer na svojim profilima na društvenim mrežama. Iako se Zvezda nije oglašavala prethodnih dana niti potvrdila rastanak i transfer nezvanično težak osam miliona evra, sada više nema dileme - Korejac i najbolji igrač crveno-belih igraće u Ligi šampiona za holandskog velikana iz Roterdama.

U Zvezdi je proveo godinu dana, ostavio dubok trag igrajući na poziciji centralnog veziste i opravdao je svaki evro od uloženih 5,5 miliona u njegov dolazak iz Olimpijakosa prošle godine. Poslednji meč za tim sa "Marakane" odigrao je prošle srede, u revanšu protiv Bode Glimta, u kojem je pobeda donela klubu još jedan plasman u Ligu šampiona i desetine miliona evra.

Pogledajte kako je Hvanga predstavio njegov novi klub:

"Drage Delije i svi članovi zvezdaške porodice. Pre svega, hvala vam što ste me potpisali pre godinu dana, dok sam prolazio kroz težak period. Hvala vam što ste mi pružili šansu da podignem dva trofeja na kraju prošle sezone. Bili su to prvi i drugi u mojoj karijeri. Hvala vam i za nagradu 'igrač sezone' koju ste mi dali prošle sezone. I hvala vam za to što ste napravili izvrsnu atmosferu na Marakani prošle srede, na mojoj poslednjoj utakmici u crveno-belom dresu"

"Prošla je godina od kada sam počeo da stičem uspomene za ceo život sa vama. Osetio sam ovo mesto kao svoj dom, zbog ljubavi i bezuslovne podrške koju ste mi pružali. Biću zauvek zahvalan za to. Bila mi je apsolutna čast to što sam bio deo ovog kluba"

"I za kraj, ne mogu da prestanem da vam zahvaljujem. Upravi, treneru, stručnom štabu, pomoćnom osoblju, svim igračima sa kojima sam delio svlačionicu, kao i navijačima. Ovaj klub će uvek imati posebno mesto u mom srcu. Želim vam sreću i molim vas vodite računa o mom Korejcu, Seolu. Hvala. Hvang", napisao je ljubimac crveno-belih navijača.

Bonus video: Hvan zabrinuo navijače Zvezde

Kurir Hvan zabrinuo navijače Crvene zvezde: Želim da igram Ligu šampiona, ali ne znam da li ostajem?!