Slušaj vest

FK Crvena zvezda broji poslednje sate prelaznog roka, jer do utorka u ponoć mora da registruje igrače za Ligu šampiona. U ovom trenutku, reaktivirana je priča o mogućem dolasku Radeta Krunića (30), centralnog veziste Fenerbahčea, i Nemanje Radonjića (28) krilnog napadača koji je samo ugovorom (i obeštećenjem) vezan za Torino. Dugo se obojica dovode u vezu sa Crvenom zvezdom, a dok se klub sa "Marakane" ni na koji način ne oglašava o transferima, ponovo se nagađa da će baš tandem "na ić" pojačati tim Vladana Milojevića za Ligu šampiona.

Prema saznanjima MONDA, Krunićev i Zvezdin dogovor je u prethodnom periodu kočila priča o njegovoj plati, jer nezvanično u Turskoj ima godišnja primanja od 3,5 miliona evra, što je višestruko više i od plate koju je zarađivao u Milanu (1,5 milion). Kada je u pitanju Radonjić, i tu su finansijski detalji bili prepreka ranijem dogovoru, s tim da bi Zvezda u završnici prelazno roka mogla da se nada da će Torio "olabaviti" zahteve, suočen s činjenicom da će morati da plaća do 30. juna 2025. igrača na koga trener Paolo Vanoli ne računa.

Nemanja Radonjić
Dusan Milenkovic/ATAIMAGES 

Mnogo realnije od dolaska tandema Krunić-Radonjić delovale su opcije da Zvezda "napadne" vezistu Benfike Suelija Meitea (30), koji je takođe nekadašnji igrač Milana, a ambicija crveno-belih bila je i da pokuša da dovede krilnog napadača Štutgarta Silasa.

Dok je sat otkucavao ponoć između ponedeljka i utorka, u Zvezdi su bili svesni da počinje poslednji dan za dovođenje igrača za Ligu šampiona, jer krajnji rok ističe u ponoć. Na "Marakani" je bilo radno, generalni direktor Zvezdan Terzić dan ranije neuobičajeno nije bio sa ekipom u Gornjem Milanovcu uz pretpostavku da je radio na transferima. A ono što je jedino definitivno je to da je In-Bom Hvang otišao iz Zvezde i već je zvanično predstavljen u Fejnordu.

Za to vreme, u Zvezdi se nisu oglašavali i svi čekaku naredne poteze, jer se vreme više ne meri danima, već satima.

Bonus video:

MONDO Podrška Bori Đorđeviću od navijača Zvezde