Slušaj vest

Reprezentacija Srbije odigrala je 0:0 protiv Španije, a nakon što je bilo mnogo problema, pa i predviđanja da će "orlovi" doživeti debakl. Selektor Dragan Stojković Piksi je posle meča bio upitan da pošalje poruku javnosti.

"Javnost uvek očekuje, ali mora da zna jednu istinu - da uvek dajemo sve od sebe. I ja kao trener i igrači koji istrče i uđu na teren. Ta vrsta pristupa mora biti nagrađena i mora zaslužiti podršku. Ne smemo biti negativni. Može se izgubiti, ali morate ovako da se ponašate, da ostavite srce na terenu"

"Naravno, ljudi su ovakvi i onakvi. Sigurno neću ulaziti u to blato, niti sam vaspitan tako, a ima mnogih kojima mogu i te kako da odgovorim, bez ikakvih problema, ali mislim da je to potpuno bespotrebno. Poštujem naravno drugačija mišljenja, ali u svakom slučaju neću replicirati preko medija", rekao je Stojković.

Selektor je rekao da je spreman za kritiku, ali da želi da svi znaju da se u reprezentaciji svi maksimalno bore.

"Mediji su tu svakako da daju sud, da procene da li se greši u sastavu tima, u taktičkim zamislima, da li je ovako ili onako. Kritika je uvek dobrodošla i prihvatam je, poštujem svačije mišljenje, ali javnost kao javnost treba da zna da mi dajemo sve od sebe kada nosimo dres sa državnim grbom, kad slušamo himnu, i to više neću da ponavljam"

MN Press Jović promašaj

"To je velika privilegija i posle ovoga što smo večeras videli, mogu da kažem da su momci pokazali 90 odsto onoga što sam tražio i očekivao. Zbog toga imam punu satisfakciju. Da li će javnost posle svega tražiti neke mane... Na vama medijima je da procenjujete"

"Postoje dve stvari koji se razlikuju, igranje za klub i reprezentaciju, ovde se igra za naciju, emocijom i strašću, tamo se igra za novac, za papire koje ste popisali, za ugovore, za karijere... Ovde to nije slučaj. I ova mladost koja je pokazala hrabrost i pozitivnu drskost, koja nije htela da se uplaši Španije, već da se nadmeće... Momci su hteli i da pobede protivnika. I sve to kada pogledate, momci zaslužuju sve čestitke"

"I zaslužili su malo da ih pohvalite, ako vam nije toliko teško. Pohvalite ovu decu koja su večeras prvi put igrala, značiće im, siguran sam", dodao je Piksi

Srbija će naredni meč igrati u nedelju, protiv Danske u gostima.

Kurir televizija "LEKAR MU REKAO DA NE SME DA PIJE UJUTRU, PA JE USTAJAO POPODNE" Borin dugogodišnji prijatelj otkriva šok detalje iz života rokera