Slušaj vest

Crvena zvezda nikako da dočeka svog prvog golmana. Selektor Izraela Ran Ben Šimon je istakao da za meč protiv Belgije u Ligi nacija neće moći da računa na Omrija Glazera, što znači da je pitanje da li će se i posle reprezentativne pauze Izraelac vratiti na gol crveno-belih. 

Crvena zvezda naredni meč igra na svom terenu 14. septembra protiv Napretka, a naon toga 19. septembra sledi prvi duel u Ligi šampiona sa Benfikom, pa prvi "večiti dertbi" u sezoni, duel sa Partizanom na stadionu "JNA" 21. septembra. Za sada je u nedostatku Glazera na golu bio Marko Ilić koji je ostavio dobar utisak, ali su se crveno-beli nadali da bi već protiv Bode Glimta Izraelac mogao na teren. 

On se povredio na prijateljskoj utakmici Izraela i Belorusije, a nešto što je delovalo bezopasno ispostavilo se kao jako komplikovana povreda. Što se tiče Izraela nije spreman ni rezervni golman Danijel Perec, pa će selektor morati da se osloni na nekoga od čuvara mreže iz domaće lige. 

Što se Crvene zvezde tiče reprezentativna pauza donela je još jednu glavobolju, pošto se na meču Palestine i Južne Koreje povredio bek crveno-belih Jung Vu Seol. On je morao da napusti teren u 66. minutu i veliko je pitanje u kakvom je stanju. Osim njega Vladan Milojević na raspolaganju ima samo dva beka i to iskusnog Milana Rodića i mladog Ognjena Mimovića. 

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: 

MONDO/Dušan Ninković Omri Glazer