Slušaj vest

Ne staje Stefan Šćepović, ima novi klub! Iskusni 34-godišnji napadač potpisaće za 20. klub u karijeri, u 13. državi pošto dolazi u Grčku da igra za Pas Janjinu. Momak iz poznate fudbalske porodice potpisao je novi ugovor, a stiže kao slobdan igrač nakon što mu je istekla saradnja sa klubom na Tajlandu.

Nekadašnji napadač reprezentacije Srbije koji je na osam mečeva za nacionalni tim dao jedan gol počeo je sa seniorskim fudbalom u OFK Beogradu. Nakon toga je išao na pozajmice u Mladi Radnik i Sopot pa u Sampdoriju. Kupio ga je Briž, slao na pozajmicu u Kortrajk, a prvi veći trag ostavio je u Hapoelu iz Akre.

Naravno navijačima u Srbiji je najviše ostao upamćen period iz Partizana, odakle je otišao u Ašdod na pozajmicu, pa je prodat Sporting iz Hihona. Potom je osvojio titulu sa Seltikom, a onda je prešao u Hetafe, pa se vratio u Hihon. Odigrao je sezonu u Mađarskoj za Videoton, a zatim je išao u poljsku Jageloniju i japansku Mahidu. Igrao je za Malagu, AEL na Kipru, Brizbejn i prošle sezone za Muantong iz Tajlanda.

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: 

MONDO/Dušan Ninković Bakljada navijača Partizana protiv Napretka