Slušaj vest

Šok! Hose Luis Rodrigez Puma ostaje u Crvenoj zvezdi! Dolaskom Silasa, Nemanja Radonjića i Radeta Krunića poslednjeg dana u kome je bila moguća registracija igrača za Ligu šampiona Puma je ispao iz planova Vladana Milojevića i došle su informacije da je prodat u Meksiko. Ipak, ništa od toga!

"Rekord" navodi da je dogovor između Crvene zvezde i Leona otpao, iako je Leon nudio 2.000.000 evra za usluge krilnog igrača iz Paname. Navodi se i da su male šanse da će do dogovora doći, iako prelazni rok i u Srbiji i u Meksiku i dalje traje. 

Panamac je u Crvenu zvezdu stigao ovog leta iz Famalikaoa za 2.000.000 evra, a Zvezda je očigledno htela bar malo da zaradi na njemu pa ga nije prodala za isti iznos Meksikancima. Igrao je do sada u karijeri za klubove u domovini, kao i u Belgiji, Hrvatskoj. Španiji i Portugalu, a za Zvezdu je odigrao pet mečeva u Superligi i na njima dao jedan gol i imao dve asistencije. Dodao je tome i 28 minuta protiv Bode Glimta.

Videćemo kakva je njegova sudbina u nastavku prelaznog roka. Do 13. septembra je otvoren prelazni rok u Srbiji i videćemo da li je Zvezda odlučila da Pumu zadrži i ostavi ga u timu za Ligu šampiona ili je samo ponuda Meksikanaca bila premala i u Ljutice Bogdana se nadaju da bi mogli da zarade više na transferu brzog krilnog fudbalera. 

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: 

MONDO/Dušan Ninković Vlada navijač Crvene zvezde iz Norveške