Slušaj vest

Kakvo pojačanje u Superligi! OFK Beograd je nedavno prodao svog prvog špica Aleksandra Kahvića u Nemačku, a kao zamena stigao je nekadašnji mladi reprezentativac Švajcarske Filip Stojilković! On stiže iz Darmštada, koji ga je u januaru 2023. godine platio 2.000.000 evra.

Tada je on bio najskuplje pojačanje u istoriji kluba, ali pošto se nije snašao prošlu polusezonu je proveo na pozajmici u Kajzerslauternu. Kako ni tamo nije išlo rešio je da po prvi put zaigra u domovini. Stojilković je rođen u Švajcarskoj, ima preko 30 mečeva za omladinske selekcije ove zemlje, ali je srpskog porekla. Ima 24 godine, visok je 185 centimetara, a karijeru je počeo u Cirihu. Igrao je za Hofenhajm, VIl, Arau, a probio se dobrim igrama u Sionu koje su ga i prodale u Nemačku>

Videćemo da li će on odmah debitovati, a prvu priliku da zaigra imaće kada OFK Beograd u Zaječaru bude domaćin Partizanu. OFK Beograd za sada igra odlilno, imaju četiri pobede, remi i dva poraza i dele četvrtu poziciju na tabeli sa Čukaričkim, Železničarom i ekipom Mladosti iz Lučana. 

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: 

YouTube/@PrvaligaSrbijeOfficial Ofk Beograd Saša Marković