Slušaj vest

Velike promene u srpskom fudbalu! Fudbalski savez Srbije je odlukom Izvršnog odbora imenovao one koji će se brinuti o omladinskim selekcijama, pa su tako imenovati koordinator Instruiktorske službe FSS, kao i selektori mlađih kadeta (U16), kadeta (U17) i mlađih omladinaca (U18). 

Novi koordinator Instruktorske službe FSS je Pavle Delibašić, a prvi će na posao od novih selekotra Radoslav Batak. Nekadašnji defanzivac i reprezentativac Crne Gore je u trenerskoj karijeri vodio Vovodinu, Radnički Niš i Novi Pazar, kao i tajlandski Krabi, a sada će povesti selekciju kadeta u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope. 

Igor Matić je preuzeo selekciju U16 i vodiće mlađe kadete. Nekadašnji kapiten Čukaričkog igrač OFK Beograda, Zemuna, Banata, Napretka i Kana, kao i omladinski reprezentativac naše države do sada je vodio Čukarički i Novi Pazar. Za selektora omladinske selekcije izabran je Gordan Petrić. 

On je bio najveće igračko ime među novim selektorima, pošto je nastupao za Partizan, OFK Beograd, Dandi, Rendžers, KRistal Palas, AEK i Harts, a ima i pet nastupa za A reprezentaciju Jugoslavije. U trenerskoj karijeri vodio je Bežaniju, Sinđelić, Zemun, Čukarički, Rad, Larisu, Goricu i Partizan.

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: 

Video plus PETRIĆ PRED DERBI: Očekujem od igrača da budu maksimalni profesionalci