Slušaj vest

FK Vojvodina pobedila je Železničar iz Pančeva 2:0 u prvom meču na svom renoviranom "Karađorđu" ove sezone. Golovima Njegoša Petrovića u devetom minutu i Kejleba Serija u 43, "lale" su obradovale svoje navijače i donele prvi trijumf u sezoni, posle kojeg se klub oglasio.

"Fudbalski klub Vojvodina sa zadovoljstvom objavljuje da je Nemanja Krtolica i zvanično šef stručnog štaba „stare dame“. Nakon pobede Vojvodine nad Železničarom, Upravni odbor je doneo jednoglasnu i konačnu odluku da Nemanja Krtolica ostaje prvi izbor, odnosno šef stručnog štaba. Krtolica je prethodno bio deo stručnog štaba Ranka Popovića i Božidara Bandovića, kojeg je i nasledio, da bi potom u prve dve utakmice, Voša sa njim osvojila četiri od šest mogućih bodova protiv Partizana i Železničara", saopšteno je.

Nemanja Krtolica
MN Press 

Uz tu vest, Vojvodina se oglasila i fotografijom na kojoj je potpredsednik kluba Milan Mandarić, koji je za 86. rođendan od predsednika Vojvodine Dragoljuba Zbiljića dobio večeru iznenađenja i rođendanski poklon. Podsetimo, ovog leta bio je vesti da je Mandarić napustio klub posle samo nekoliko meseci.

Nakon teškog starta sezone i eliminacije iz Evrope u dvomečima protiv Ajaksa i Maribora, klub se rastao sa trenerom Bandovićem našavši se u veoma teškoj situaciji i u domaćem prvenstvu. Ipak, dobrom igrom protiv Partizana u Humskoj i prvom pobedom u sezoni protiv Železničara, Novosađani su nagovestili izlazak iz krize.

Dan pre meča protiv Železničara, Vojvodina je dovela najzvučnije pojačanje u prelaznom roku, Lazara Ranđelovića.

Bonus video:

Kurir Vojvodina koreografija