Slušaj vest

Sesk Fabregas, nekadašnji osvajač Svetskog i Evropskog prvenstva sa reprezentacijom Španije, nalazi se u nezgodoj situaciji. Kako javljaju italijanski mediji - protiv njega je pokrenuta tužba zbog neizmirenih računa za stan. Reč je o dugovanju u iznosu od 36.000 evra i zbog toga bi mogao da ostane bez krova nad glavom. 

Fabregas se od 2023. nalazi na čelu stručnog štaba italijanskog Koma, ali on i njegova porodica žive u Švajcarskoj na svega 25 klometara udaljenosti. Stan nije kupio, već ga je iznajmio, ali kako mediji prenose nije uplatio nekoliko rata za stanarinu. Prema tome, dug sada iznosi 36 hiljada evra, pa je vlasnik bio primoran da slučaj prosledi sudu. Ročište je zakazano za sledeću nedelju i ako bi se desilo da izgubi parnicu Fabregas će morati sa svojom porodicom da potraži novi dom. 

Komo je ove sezone ušao u Seriju A, ali ne stoji tako dobro. Izabranici Seska Fabregasa su u prvom kolu bili ubedljivo poraženi od Juventusa 3:0, potom su odigrali nerešeno sa Kaljarijem (1:1). U trećem kolu su ponovo izgubili, ovog puta od Udinezea (1:0), ali su utisak popravili u subotu (14. septembra) protiv Bolonje kad su izvojevali remi (2:2).

Trenutno se nalaze na 18. mestu Serije A, a videćemo da li će uspeti da obezbede opstanak pošto su doveli nekoliko iskusnih igrača čije karijere i te kako vrede. Recimo, uspeli su da ubede i Rafaela Varana da dođe u Komo.

BONUS VIDEO: 

MONDO/Milutin Vujičić Fudbalska revolucija u Kataru 1