Slušaj vest

Francuski novinar Silir Hanuna je u emisiji Evropa 1 pričao o "zategnutom" odnosu koji su imali Kilijan Mbape i Nejmar. Već je poznato da Francuz i Brazilac nisu bili najbolji prijatelji, a i sam Mbape je njihovu komunikaciju opisao kao "toplo-hladno". 

Silir Hanuna izneo je tvrdnje da je Nejmar stupio u kontakt sa Brazilcima koji igraju u Realu iz Madrida. Navodno je kontaktirao sa Vinisijusom, Rodrigom, Ederom Militaom i objasnio im je kako izgleda saradnja sa Mbapeom -  prema rečima Hanunua iskustvo je katastrofalno. "Brazilci u Realu su prijatelji sa Nejmarom. Uvek je postojao rat između Nejmara i Embapea. Nejmar je rekao da je to bilo katastrofalno, pravi pakao", izavio je Hanuna

Nejmar i Embape zajedno su odigrali 136 mečeva i kombinovano postigli 54 golova u periodu od 2017. do 2023. Potom je Brazilac potpisao ugovor sa timom iz Saudijske Arabije i sada nosi dres Al Hilala. Mbape je prethodno 2022. odbio predlog da igra za Real Madrid, ali je ovog leta pristao i prešao u redove Kraljevskog kluba.

Kapiten Francuske se dobro snašao u novoj sredi i već ima četiri golova iz šest mečeva, a sudeći po tome kako se slaže sa svojim saigračima, Silir Hanuna nije bio u pravu.

BONUS VIDEO: 

Arena Sport Crveni karton za Nejmara