Slušaj vest

Partizan je nakon lošeg početka nove sezone i bizarnog letnjeg prelaznog roka odlučio da napravi prvu promenu. Umesto Ivice Kralja, na mesto sportskog direktora došao je Ivica Iliev. Biće to treći mandat za Ilieva u Partizanu na direktorskoj funkciji, pošto se prethodno povlačio 2019, pa opet 2022. godine nakon spora oko Ilije Stolice.

Prvobitno, po odlasku sa mesta sportskog direktora, kada mu je završio mandat odlaskom Zorana "Bate" Mirkovića, zvanično se vodio kao koordinator sportskog sektora. Potom se u septembru 2021. godine vratio u Humsku i rukovodio transferima sve dok predsednik Milorad Vučelić nije podržao ostanak Ilije Stolice na klupi crno-belih. Tada su se rastali i nije delovalo da će doći do nove saradnje, posebno jer je Iliev isticao da "više ne prati fudbal".

Partizan je novog direktora potvrdio objavom na Instagramu, a prvo obraćanje imaće u utorak od 14.30. Tada ćemo čuti više o planovima za zimski prelazni rok koji mora da bude daleko bolji od letnjeg, pošto su poslednji transferi samo produbili ionako već veliku krizu u Partizanu.

"Očekujem ga ubrzo uz ekipu, na čelu sportskog sektora i nemam mnogo da dodam. Znamo se iz igračkih dana, potom sam mu bio trener, pa on meni direktor i ta saradnja je uvek bila sjajna. Verujem da će tako biti i ovoga puta", poručio je Stanojević.

BONUS VIDEO:

Kurir televizija KAKVE REČI O PIKSIJU! Nađ i Iliev RASPAMEĆENI potezima Stojkovića: UJEDINIO JE FUDBAL