Svi događaji
Od najnovijeg
22:00

Zvezda - Benfika 1:2

MN Press Zvezda - Benfika

21:59

Dovoljno za derbi?

"Večiti derbi je sasvim drugačija utakmica od ove. Imamo vremena da se pripremimo", rekao je na kraju trener Crvene zvezde.

21:56

Ne ide Zvezda na finale!

"Nismo mi ekipa koja će da ide na polufinale ili finale Lige šampiona. Treba biti realan u celoj toj priči. Rekao sam i pre ove konferencije. Možda su mi prethodni porazi u Ligi šampiona teže padali od ovgo jer nismo imali igru. Hoću da vidim ovakav tim, nek i grešimo. Na bazi ovog izdanja ima mnogo stvari koje treba da popravimo. Neću da pričam Benfika, Benfika, Benfika... Mi smo odigrali mušku, kvalitetnu utakmicu na našem stadionu. Rezultat jeste negativan, ali su igrači dali sve od sebe. Možda neki put to nije dovoljno, ali je ovo formula, stil i način igra na koji želimo. Nećemo uspeti protiv svih, možda su neki mnogo jači. Do sledeće utakmice ćemo pripremati i na kraju ćemo podvući gde smo i gde ćemo da budemo. Ja sam i danas ponosan što smo tu, što dovodimo renomirane timove. Daćemo sve od sebe da prikažemo dobre partije", dodao je Milojević.

21:54

Koliko će Zvezda biti bolja?

"Pripremali smo utakmicu danas, do sledeće ima mnogo vremena. Svaki dan koji prolazi će nam značiti. Mnogo znači i sedam dana treniranja. U ovakvim trenucima nećemo imati vremena za mnogo treninga, više će biti prostora za oporavak. Ali, to je moj posao, da pronalazim rešenja. Nadam se da ćemo ih pronaći", zaključio je Vladan Milojević.

21:51

Ko je kriv?

"Kako bi trebalo da se osećam? Nikad nisam upirao prstom na igrače. I kada date gol to je rad celog tima, tako je neka situacija i kad primite gol. Niko od njih nije želeo to da radi. Jako je teško na ovom nivou, protiv ovakvog protivnika, kada primate ovakve golove. Kao u basketu, pravi faul da ne budu laki poeni. Nažalost, primili smo lake golove", pomenuo je Milojević i dodao: "Igrači jasno znaju stvari koje treba da rade. Ja sam tu da im kažem stvari koje ne rade dobro. Benfika je u prvim trenucima kontrolisala loptu, mi smo malo kasnili i gubili smo lopte. Dok smo se snašli..."

21:50

O Mimoviću!

"Plašim se da nije dobra situacija sa Mimovićem, ali još ne znam. Mislim da je otišao na snimanje, povreda je stopala. Ognjen Mimović stvarno igra dobro, nametnuo se, pun je samopouzdanja. Dešavaju se takve stvari, fudbal je to. Da ne slutim... Nisam baš veliki optimista, ali videćemo", rekao je Milojević. 

21:48

Povrede i izmene!

"Drkušić je imao povredu juče na treningu, kao i Radonjić nije se osećao spremnim. Odmah da vam kažem. Radonjić je i povređen i totalno nespreman. Trebaće dosta, dosta vremena da se spremne i pomogne. ne vidim da je Dalsio odigrao spektakularno loše. Ušao je nezagrejan... Razmišljao sam šta da radim, nisam očekivao povredu Mimovića. Morali smo da pretumbamo, Rodić je povređen, operisao je devijaciju nosa. Elšnik je odigrao dobro. Benfika nije mnogo problema pravila, osim stative. Lako smo dolazili do njihovih 20-30 metara, što su oni lako rešavali u bloku", dodao je Milojević.

21:45

Falilo malo vremena...

"Utakmica je sasvim drugačija kada je rezultat egal... Možda smo mogli malo hrabrije. Pojedini igrači, kao da smo bili malo smušeni. Benfika je dobar tim. Držali smo se plana koji smo imali, hteli smo da imamo pritisak. Lagano smo gubili lopte, nije to neznanje, to je više neuigranost jer igrači još nemaju sinergiju koju stvara vreme. Treba u svakom trenutku da se zna gde se koji igrač gde nalazi. Možda smo zaslužili nešto više od ove utakmice. Na ovom nivou, a ni u fudbalu uopšte, ne smete da primite ovakve golove. Ni na treningu. Vratili smo se, osvajali prostore, ali oni imaju kvalitet u vidu dva štopera koji su sve čistili. Da smo prvi gol dali ranije, pa još vremena za drugi... Ovako ne može u Ligi šampiona, ali idemo dalje", prvo je rekao Vladan Milojević.

21:45

Počinje konferencija!

Vladan Milojević ima reč!

21:40

Ovako je bilo na stadionu!

MN Press crvena zvezda benfika

21:35

Elšnikov utisak!

Ovako je meč video Timi Maks Elšnik, koji je utakmicu počeo kao centralni vezni, a završio kao levi bek.

21:34

Nisu svi u ritmu!

"Nema ovde igrača koji igraju za Šmita i za Laža. Igrači moraju da ponude nešto i u skladu sa tim će imati minute. Neki su imali dobar početak sezone, danas su neki imali priliku da igraju u Ligi šampiona... Neki igrači svojim fizikalijama ne mogu stalno da igraju, moraju mnogo da treniraju, da steknu iskustvo za ovakve mečeve. Moramo da shvatimo da igrači treba da se prilagode kad stignu u klub - nekima je lakše, kod nekih je dug proces", rekao je Bruno Laž.

21:31

I o atmosferi!

"Nemam konkretne informacije o povredama svojih igrača", rekao je Laž i dodao: "Svi igrači moraju da komuniciraju, ne samo sa mnom već sa celim timom. Moraju da znaju šta želimo od njih, šta tražimo na njihovoj poziciji. Posebno je to bilo bitno kad sam govorio o pritisku na desnoj strani naše odbrane. Ovo je za nas samo jedna od pobeda. Primenio sam inforamcije koje sam imao da bismo pobedili. Navijači su stvarali ambijent, ali je za nas još jedna mala pobeda što smo i u takvim uslovima pobedili."

21:26

Prvo trener Benfike!

"Naravno da je važna ova pobeda. Doneli smo dobar ambijent, imali smo samopouzdanje za ovaj meč. Nismo pali pod utisak atmosfere na stadionu koja je ovde uvek važna. Brzo smo postigli gol, kasnije su se dogodile neke druge stvari na utakmici... Nismo planirali neke od izmena, ali najvažnije je što smo na početku bili dobri i što sa tri boda krećemo u novom formatu. Igračima sam poručio da smo sve više fokusirani i da se popravljamo", rekao je Laž i dodao: "Treba mnogo rada da bi se pobedilo. Rezerve su uticale na situaciju na terenu. Pokušali smo da osvojimo poene, nekim izmenama da zatvorimo utakmicu, pa da uvedemo igrače koji mogu da nam donesu treći gol. Pobeda je tu, tri poena, uspeli smo. Imamo još puno da radimo."

21:25

Gol Zvezde!

21:20

Spajićev utisak!

Iskusni štoper Uroš Spajić izneo je prve utiske nakon poraza od Benfike.

21:15

Prvi utisak Milojevića!

Pre konferencije za štampu, Vladan Milojević je ispred kamera izneo utiske sa meča Crvene zvezde i Benfike. Bio je ljut zbog načina na koje su Portugalci stekli prednost u Beogradu. 

21:10

Sa lica mesta!

MN Press Zvezda - Benfika

21:05

Poraz!

Prisetite se kako je izgledao meč koji je Benfika rešila u svoju korist (2:1), trijumfom protiv Crvene zvezde. 

21:00

Dobro veče!

Nakon poraza od Benfike u prvoj rundi Lige šampiona, Vladan Milojević će izneti utiske o igri Crvene zvezde.