Slušaj vest

Inter je doživeo poraz u "Derbiju dela Madonina" od gradskog rivala Milana 2:1, pošto je u 89. minutu Mateo Gabija uspeo da donese sva tri boda "rosonerima". Na taj način Paulo Fonseka je sigurno zadržao posao u Milanu, dok je Simone Inzagi sada već ozbiljno zabrinut zbog lošeg početka sezone njegovog tima jer tri utakmice već ne znaju za pobedu!


Ujedno, to je dobra vest za Crvenu zvezdu koja će 1. oktobra gostovati na "Meaci" protiv Intera, a sada je Vladan Milojević video da "nerazuri" nisu ni blizu šampionske forme iz prethodne godine. Pre meča sa Zvezdom, probaće da poprave utisak u gostima sa Udinezeom, ali evidentno je da nešto ne funkcioniše kako treba i Inzagi će biti zabrinut pošto "na papiru" deluje da ima jači tim nego što je to bilo prošle sezone...

Milan je inače poveo još u 10. minutu kada je Kristijan Pulišić nastavio svoju golgetersku seriju, ana odgovor Intera čekalo se do isteka pola sata. Dimarko je odlično reagovao na dodavanje Martineza i poravnao rezultat, a potom su "nerazuri" krenuli po sva tri boda. Uveo je Inzagi u igru Fratezija, Darmijana, Asilanija, Zijelinjskog i Augusta, ali nije to bilo dovoljno za tri boda.

Štoper Gabija, koji je danas zamenio Pavlovića, postigao je gol za pobedu "rosonera", a potom je i srpski defanzivac ušao u igru da pomogne u odbrani gola. Što se tiče Luke Jovića, meč je gledao sa klupe za rezerve.


BONUS VIDEO:

Arenasport 2 Promašaj Kodija Milera Mekintajera za poraz Zvezde od Dubaija