Slušaj vest

Fudbaleri Crvene zvezde ubedljivo su savladali Partizan (4:0) u "večitom" derbiju, a jedan od igrača koji su ostavili sasvim dobar utisak bio je i ruski fudbaler Jegor Prucev. Talentovani ofanzivac, koji još ima status bonusa u Superligi Srbije, asistirao je za četvrti gol na meču i tako opravdao poverenje Vladana Milojevića koji mu je dao šansu.

Zvezdin ofanzivac zadovoljan je izdanjem čitavog tima protiv Partizana, smatra da će taj rezultat dati ekipi samopouzdanje, a kratak intervju za klupski sajt iskoristio je i da pozove navijače na naredni meč aktuelnog šampiona i lidera Superlige. Utakmica protiv Železničara iz Pančeva igra se u petak, da bi crveno-beli imali više vremena za oporavak pred gostovanje u Italiji.

"Pobeda protiv večitog rivala je izuzetno značajna. Ubedljivo smo trijumfovali, što će nam mnogo značiti na polju samopouzdanja za nastavak sezone. Drago mi je što sam dobio priliku da zaigram, upisao sam asistenciju i pomogao ekipi da stigne do trijumfa. Zadovoljni smo prikazanom igrom, ali je derbi već arhiviran i razmišljamo samo o narednom meču protiv Železničara. Ritam utakmica je izuzetno naporan i moramo da budemo fokusirani u svakom momentu. Igramo na svaka tri dana, ali smo se za to borili i sada je trenutak da uživamo u svakom meču, kako na Marakani, tako i na gostujućem terenu", istakao je Jegor Prucev.

Između Partizana i novog izazova u Ligi šampioan - Intera iz Milana - Crvena zvezda ima još jedno prvenstveno kolo. U petak u Beograd dolazi Železničar iz Pančeva, a Jegor Prucev nada se da će stadion biti dobro popunjen. Ekipi znači podrška navijača čak i na "malim" utakmicama u Superligi, kada su veliki favoriti.

"Znam koliko smo obradovali navijače pobedom u derbiju, te sam siguran da će doći na utakmicu protiv Železničara u velikom broju, da nas pozdrave i da nam pomognu da dođemo do novog trijumfa. Biće to odlična prilika i da nam pruže vetar u leđa pred gostovanje Interu. Uvek je sjajan osećaj kada igram pred zvezdašima koji prave neverovatnu atmosferu i na svakom duelu nas motivišu i dodatno inspirišu da budemo još bolji. Očekujemo ih na stadionu i radujemo se da ih vidimo u što većem broju", zaključio je Prucev.

Podsećamo, Crvena zvezda je platila 900.000 Jegora Pruceva, koji se iz Sočija preselio u Beograd u avgustu 2022. godine. Do sada je u dresu Zvezde odigrao 15 utakmica i zabeležio dve asistencije, a prethodnu sezonu proveo je na pozajmici u Sloveniji. Kao igrač Celja bio je jedan od najboljih u ligi, a u šampionskoj sezoni tog kluba učestvovao je sa pet golova i sedam asistencija.

Bonus video:

MONDO  Koreografija Delija na derbiju