Slušaj vest

Fudbaleri Partizana doživeli su jedan od najtežih poraza u klupskoj istoriji - Zvezda se gostila u Humskoj i odnela sva tri bolja ubedljivim trijumfom (4:0) nad najvećim rivalom, a to je rezultat koji bi mogao da podstakne ogromne promene u Humskoj. sportski direktor Ivica Iliev već je "udario" po igračima koji nemaju kvaitet, dok je Aleksandar Stanojević podneo ostavku i sad se traži njegova zamena.

Sličan stav kao Iliev ima i legendarni fudbaler crveno-belih, Dule Savić. Po njegovim rečima, Partizanovi stranci nisu napravili nikakvu razliku na terenu i višu su izgedali kao amateri u okršaju sa timom koji igra Ligu šampiona. Tvrdi Savić da svi prave greške i da bi Partizan mogao da izvuče pouke iz takve situacije.

"Video sam izjavu Ivice Ilieva, u kojoj je iskreno priznao da je Partizan napravio lošu selekciju igrača tokom prelaznog roka. Strani igrači koje su doveli deluju više kao amateri nego kao profesionalci. To smatram zabrinjavajućim, ali istovremeno i prilika za Partizan da se suoči sa lošim odlukama. Takve greške smo svi pravili, uključujući i Zvezdu, kao i mnogi drugi klubovi u Evropi", rekao je nekadašnji fudbaler Dušan Savić u emiji "Kec na jedanaest" na televiziji "K1".

MN Press derbiđ

Podsećamo, novopostavljeni sportski direktor Partizana Ivica Iliev bio je izuzetno nezadovoljan nakon poraza Partizana u derbiju. Crvena zvezda je rutinski savladala (4:0) najvećeg rivala, a letnja pojačanja tima iz Humske ostavila su veoma loš utisak i zbog toga je bivši napadač Partizana morao da se oglasi, pa čak i zapreti.

"To je, možda, najlošiji tim Partizana u poslednjih 30-40 godina. Selekcija je stvarno razočaravajuća... Stranci? Ne može da se kaže za takve igrače da su pojačanja, kad imaju neverovatnu inferiornost. Čak mogu reći - amaterski igrači, poniženje za ovaj klub", rekao je Iliev za "Sportski žurnal" i dodao: "Nažalost, limitirani smo, jer mnogo je igrača kojima je mnogo lepo u Beogradu, imaju najveće ugovore u karijerama i niko ih neće i onda mi ne možemo da ih se rešimo."

Bonus video:

MONDO Podrška za igrače Partizana