Slušaj vest

Vojvodina i Radnički odigrali su sjajan meč po kiši u Novom Sadu, a na kraju u goleadu nije bilo pobednika - 3:3! Za to je "kriv" kapiten Radničkog Jamkam koji je u petom minutu nadoknade iskoristio kiks Rosića i izjednačio rezultat, pa je tako Vojvodina ostala bez čitavog plena kome je jako bila blizu, posle svoje furiozne završnice.

Prvo je Veličković u 87. izjednačio na 2:2, potom je u drugom minutu nadoknade Crnomarković doneo preokret od 3:2, ali verovali ili ne - jedan drugi detalj je obeležio meč na "Karađorđu". Za to je kriva glupost Seida Koraća koji je u 58. minutu odlučio da loptu uhvati rukama u sopstvenom šesnaestercu, posle čega je sudija Pavle Ilić odmah pokazao na "belu tačku". Nisu mogli da veruju igrači Vojvodine da je to bilo dovoljno za najstrožu kaznu, ali arbitar nijednog trenutka nije imao dilemu.

Podsetilo je sve na situaciju iz prošlosezonske Lige šampiona, kada je oprošten penal Arsenalu protiv Bajerna za identičan kiks Gabrijela, posle čega se sudija izvinjavao. Pavle Ilić nije dozvolio da mu ovakav krupan detalj promakne, pogledajte: 

Ovaj poklon je Vanja Ilić pretvorio u gol u 61. minutu za vođstvo Radničkog, nakon što su samo tri minuta ranije izjednačili preko Stjuarta. Vojvodina je inače prva povela u 52. minutu preko Delea, a malo je falilo da vidimo i sedam golova na ovoj utakmici, ali je Zadi u 76. promašio penal.

Danas smo sedam golova videli na meču OFK Beograd - IMT (4:3), gde nije bilo kažnjenog Marka Gobeljića, potom je TSC pobedio Čukarički u gostima (2:1), dok je Novi Pazar bio bolji od Radničkog 1923 pred svojim navičaima (2:0).



Standings provided by Sofascore

BONUS VIDEO:

MONDO Grobari teraju Aleksandra Stanojevića