Slušaj vest

Crvena zvezda nije dobro počela sezonu u Ligi šampiona i zabeležila je dva poraza, doduše protiv jakih rivala. Prvo je u Benfika slavila 2:1 u Beogradu, dok je u utorak na stadionu "Đuzepe Meaca" Crvena zvezda doživela još teži poraz protiv Intera. Italijanski prvak slavio je 4:0, a zajednički utisak koji su fudbaleri crveno-belih imali je da je rezultat "nerealan", dok smo čuli i da neki od njih nisu bili "fascinirani" nastupom svog protivnika.

Njihovog nastupa danas se dotakao i predsednik Srbije Aleksandar Vučić tokom otvaranja obilaznice oko Gornjeg Milanovca. Govoreći o političkim temama, napravio je poređenje i sa fudbalom.

"Sramota me je i kada Zvezdini igrači izgube 4:0, a kažu da nisu fascinirani onima koji su ih pobedili", naglasio je Vučić.

Podsetimo, Crvena zvezda ima nula bodova posle dva kola Lige šampiona i na objedinjenoj tabeli zauzima 33. mesto. Zbog toga su šanse za plasman vrlo male, a statističari su došli do podatka da je devet bodova neophodno da bi se zadržala šansa za drugi deo takmičenja koji će izboriti prve 24 ekipe.

Dodajmo i to da je ove nedelje u Ligi konferencija poraz doživeo i TSC, nadigrala ih je Astana 1:0, zbog čega se očekuje novi pad srpskog fudbala na UEFA listi.

BONUS VIDEO:

MONDO/Dušan Ninković Timi Maks Elšnik (prvi deo)