Slušaj vest

Nenad Lalatović napušta Mladost iz Lučana i treći put u karijeri preuzima Vojvodinu, objavio je "Informer".

Nakon što je ostvario šest pobeda u sedam mečeva sa timom iz Dragačeva, zaključno sa trijumfom protiv Železničara u subotu uveče, on će napustiti Lučane i ponovo postati trener Vojvodine. Već u sredu bi mogao da bude postavljen na mesto trenera "Stare dame" srpskog fudbala.

Sa Novosađanima je ostvarivao najveće uspehe u trenerskoj karijeri, osvojio je Kup Srbije i postao trener sa najviše pobeda u klupskoj istoriji sa "lalama". Vodio je ukupno na 126 mečeva i ostvario 75 pobeda.

Vojvodina je počela sezonu pod vođstvom crnogorskog trenera Božidara Bandovića, sa kojim nije uspela da se plasira u grupnu fazu evro-takmičenja, jer je ispala u dvomečima protiv Ajaksa i Maribora.

Na njegovo mesto je postavljen doskorašnji pomoćnik Nemanja Krtolica, koji je u međuvremenu potpisao i ugovor i zvanično postao šef stručnog štaba. Pod njegovim vođstvom tim je ostvario tri pobede u šest mečeva, odigrao nerešeno protiv Partizana i Radničkog iz Niša, uz poraz kod kuće od Novog Pazara, koji bi mogao da ga košta poziije.

U nedelju uveče Vojvodina je ostvarila ubedljivu pobedu u Subotici uz maestralnu igru svog najboljeg igrača Serija i u dobrom raspoloženju otišla na oktobarsku pauzu zbog utakmica reprezentacija.

Da li će je posle nje voditi novi-stari trener, Nenad Lalatović?

MN Press NENAD LALATOVIĆ



Standings provided by Sofascore

(Informer/Mondo)