Slušaj vest

Nenad Lalatović napravio je neverovatne rezultate sa Mladosti iz Lučana na početku sezone, međutim već posle samo osam utakmica odlazi iz kluba. Razlog je poziv Vojvodine, kluba sa kojim je osvojio jedini trofej u karijeri, a koji se nalazi u vrlo lošoj situaciji uprkos ogromnim ulaganjima tokom leta.

Zvanično predstavljanje Lalatovića u svojoj drugoj kući, u Novom Sadu, uslediće u sredu od 11 časova, a to je potvrdio i Nenad Milovanović sa kojim je sarađivao u Lučanima. "Saradnja sa Nenadom Lalatovićem je bila kratka, ali izvanredna. Teško da sa sa nekim trenerom imao bolju saradnju od kada sam sportski direktor. Pokazao je u Lučanima da je jedan od najboljih trenera Srbije, ako ne i najbolji. Vrlo emotivan čovek, ljudski mi je žao što odlazi, jer je napravljena odlična hemija između njega, igrača i uprave", poručio je alfa i omega Mladosti, dodajući da je njemu Vojvodina bila želja i da nisu hteli da ga stopiraju.

"Ali nismo želeli da kvarimo nečiju sreću. Lali mogu samo da poželim da nastavi sa odličnim rezultatima", dodao je Milovanović u razgovoru za "Mozzart Sport".

Prema njegovim rečima, Lalatović "drži Superligu" u malom prstu, odličan je taktičar i zna da postavi igru, tako da će ga biti teško zameniti. Kako ističe Milovanović, telefon mu "non-stop zvoni" i svi nekog predlažu na Lalatovićevog naslednika, međutim odluka neće doći tek tako lako.

"Predstoji nam reprezentativna pauza, moguće je i da naš trener iz kluba Useni, uz moju malu pomoć, odraditi neke utakmice. Moramo dobro da promislimo šta da radimo i koga da izaberemo. Imamo iskusne igrače, potreban im je jako autoritativan trener", zaključio je trener "lala".

BONUS VIDEO:

Instagram/fcspartaksubotica Lalatović i fudbaleri Spartaka slave pobedu u Novom Pazaru

(MozzartSport/MONDO/Milutin Vujičić)