Slušaj vest

Nenad Lalatović i zvanično je preuzeo Vojvodinu. Vratio se u klub u kom je imao mnogo uspeha i to samo nedeljak dana posle jednog intervjua u kom je pričao da se nikada neće vratiti na klupu Novosađana.

Tom prilikom upitan je da prokomentariše trenutno stanje u klubu i da objasni šta fali Voši da bi bila bolja. "Ne bih puno da komentarišem, znam gde mora i može bolje. To je u ovom trenutku... Znam šta je i želja navijača Vojvodine i to svaki navijač zna. Ali, ja neću da pričam iz poštovanja prema kolegama. Njihova želja u ovom trenutku ne može da se ostvari. Iz kog razloga? Nemam pojma. Nikada nikome ništa loše nisam uradio, doneo sam tom klubu mnogo pobeda, imam najviše pobeda u istoriji kluba, doneo sam trofej na onakav način protiv Partizana gde je našim navijačima bilo zabranjeno da idu", rekao je Lalatović u intervjuu za "Mozzartsport".

Ponovio je da se "tada nekome zamerio, ali ne zna kome i šta je uradio." Tvrdi da mu je klub bio na prvom mestu. "Borio sam se za klub toliko, dao toliko i sada da ja budem, od strane nekih ljudi. Ja ne znam koji su to ljudi. Dođu navijači, deo Uprave, kažu da žele mene, a onda dođe neko i kaže da ne može. Ko je taj? Želeo sam da saznam, ali ne mogu da saznam. Ne znam kome sam se toliko zamerio, evo javno se izvinjavam. Možda mi je jezik bio brži od pameti. Uvek sam se borio za interes Vojvodine, imao sam loše izjave i sigurno sam rekao nešto što ne treba. Vojvodina može i treba bolje i biće bolja. Neće biti sa Nenadom Lalatovićem, to je nemoguća misija u ovo momentu."

"Potpisao bih drugo mesto, radio bih za džabe"

MN Press Nekadašnji fudbaler, trener u Superligi.

Tom prilikom dao je i jedno zanimljivo obećanje. "Imaju odličan tim, sad bih potpisao da bih sa ovim timom Vojvodine bio drugi na tabeli. Evo, sad bih potpisao. Prihvatio bih da radim godinu dana za džabe u Vojvodini i ako ne budem bio drugi na tabeli da sam radio za džabe sa ovim timom koji sada ima Vojvodina. Sad, šta tu fali? Nemam pojma. Nije to na meni da ja pričam. Cela Srbija zna da ne mogu tamo da se vratim iako me tamo svi žele. Oni sanjaju dan kada ću se vratiti", istakao je Nenad.

Ispričao je i šta mu se nedavno desilo. "Bio sam na stadionu Kabela, tamo ima dosta navijača Vojvodine, ne mogu da veruju da neće da mi dozvole da se vratim. Ja im kažem da sam Voši dao dušu i srce i da su oni bili moja trenerska majka, da ću ih voleti i poštovati. Ne mog uda dođu da mi zabrane da igram protiv njih. Ne znam zašto, noćima nisam spavao, pitam se šta sam kome uradio. Doneo sam tom klubu trofej, najviše pobeda u istoriji, još devet utakmica mi fali da budem i trener koji je najviše mečeva bio na klupi tog kluba. Bilo je tamo mnogo boljih trenera od mene, neću da ih imenujem. Ljupko Petrović, Vujadin Boškov, Miša Kosanović, to su bolji treneri, ali nemaju više trijumfa. Od četiri trofeja, moj je jedan. Meni je zabranjeno i navijači to znaju i da ne znaju razlog. Jednog dana ću se vratiti. Promeniće se i to. Vratiću se", zaključio je Lalatović i to se ostvarilo, nedeljak dana kasnije se vratio...

(Mozzartsport/Mondo/Nemanja Stanojčić)

BONUS VIDEO:

Instagram/fcspartaksubotica Lalatović i fudbaleri Spartaka slave pobedu u Novom Pazaru