Slušaj vest

Crvena zvezda dočekuje Radnički iz Niša u petak - 18. oktobra od 16 časova. Zvezda je odlučila da nagradi one koji budu na tom meču, pa će navijači koji kupe kartu za duel protiv Radničkog, kao i vlasnici sezonskih ulaznica moći da kupe do dve pojedinačne ulaznice za meč protiv Barselone, samo tada i u tom terminu. Pre i posle toga će biti u prodaji samo paketi za sva tri preostala meča u Ligi šampiona.

Navijači koji dođu na Radnički imaće priliku da među prvima obezbede svoje mesto na sledećoj utakmici Lige šampiona na "Marakani". Ulaznice za meč protiv Barselone prodavaće se na blagajnama stadiona "Rajko Mitić" nakon završetka fudbalske utakmice, pa sve do 20 časova.

Bitno je da svi posetioci meča protiv Radničkog sačuvaju kartu sa duela 12. kola Superlige Srbije, jer će prilikom kupovine ulaznice za Barselonu morati da prilože kartu za meč sa ekipom iz Niša ili pokažu sezonsku ulaznicu. Za meč sa Radničkim ulaznice će koštati 400 dinara za sever, za istok 500, a za zapad za 700 dinara. Za tribinu "Siniša Mihajlović" ulaznica je 1.400 dinara.

Za meč sa Barselonom ulaznice za sever i jug koštaju 3.500 dinara, za istok 6.000 dinara, a zapad 7.000. Paketi za Ligu šampiona su 7.000 dinara za sever i jug, za istok je 12.000 dinara, a za zapad 15.000. 

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: 

Kurir Aleksandar Dragović, delije