Iskusni desni bek Dani Karvahal doživeo je tešku povredu u pobedi Real Madrida nad Viljarealom 2:0, a odmah nakon toga reagovao je Florentino Perez. Kraljevski klub je pokazao zašto je kraljevski i svom ratniku je odmah dao novi ugovor do 2026. godine. 

"Imam samo reči zahvalnosti prema Real Madridu i našem predsedniku Florentinu Perezu. Na ovakav dan mi objavljujemo nastavak s&aradje do 2026. godine. To pokazuje da je ovo najbolji klub na svetu u svakom smislu, kako svi učestvujemo u uspesima koji nas raduju, ali i u teškim vremenima smo zajedno kada se duša zaista pokazuje. Hvala Real Madridu, još mnogo toga će doći od mene u belom dresu", napisao je Karvahal na instagramu. 

Dani Karvahal se povredio na meču sa Viljarealom tako što mu je noga podletela kada je izbijao loptu pod krilnog fudbalera Viljareala Jeremija Pina. Inače Karvahal je jedan od igrača sa najdužim stažom u klubu. Rođenu Leganesu od 2002. je u sistemu kluba, a nakon seniorskog debija 2012. u B timu igrao je godinu dana u Bajern Leverkuzenu i onda se vratio i za sada odigrao 427 mečeva za Real. Bez njega u ekipi prva opcija na desnom boku je Lukas Vaskez, a tu mogu da odgovore i David Alaba, Hesus Valjeho, Fran Garsija pa i Antonio Ridiger i Ferlan Mendi. Deluje da je zamena na duže staze već spremna jer je izgleda dogovorena saradnja sa Trentom Aleksander Arnoldom iz Liverpula za narednu godinu. 

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: 

Instagram/sofijamilo OD ODOGA VAM NEĆE BITI DOBRO: Sofija Milošević u crnoj haljini pokazala BUJNI DEKOLTE (VIDEO)