Slušaj vest

Partizan u ovim momentima igra protiv Novog Pazara u meču Superlige, dok je u isto vreme završena sednica Skupštine i doneta je odluka o novom privremenom organu. Tamo je pričao novi prvi čovek kluba Rasim Ljajić koji je govorio o mnogim temama vezanim za funkconisanje kluba.

Između ostalog govorio je i o Savu Miloševiću, podršci koju ima, kao i stanju u igračkom kadru. "Razgovarao sam sa Savom naravno, svaka promena u ovom momentu bila bi loša, ekipa je počela da igra, ovaj stručni štab je nasledio ekipu kakvu je nasledio sa puno nedostataka, puno manjkavosti. Sa igračima koji ne zaslužuju da igraju u Partizanu što sam već spomenuo", rekao je Ljajić.

Milan Rašić/MN Press Rasim Ljajić

Nije naveo imena, ali se zna da ima viškova. "Milošević mi je sam rekao da ima sedam igrača koji ne bi imali mesta ni u jednoj ekipi Superlige, a kamoli u Partizanu. To je realnost. Savo tvrdi da ekipa nije tako loše, postoji potencijal u nekim igračima koji bi mogli da donesu neku prevagu u nastavku sezone. Moramo da se dočepamo januarskog prelaznog roka, ponuda jeste najmanja, ali nemamo drugog izbora. Sa postojećim igračkim kadrom moramo da osvojimo što više bodova", zaključio je Ljajić.

BONUS VIDEO:

Kurir Savo Milošević posle duze medijske pauze