Ljubav!

BORJAN SE JAVIO SA MALDIVA - IMA PORUKU ZA HRVATE! Vređali ga na Mundijalu, on im JEDNOM rečenicom zapušio usta! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Golman Crvene zvezde oglasio se nakon učešća na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Izvor: Instagram/borjan_milan_official/printscreen

Svetsko prvenstvo u Kataru su, na veoma loš način, obeležili i navijači Hrvatske! Tokom meča njihove reprezentacije i Kanade videli smo gnusne objave na društvenim mrežama, skandiranja na stadionu i transparente uperene protiv Milana Borjana, golmana srpskog porekla koji je sa samo osam godina morao da napusti dom u okolini Knina.

Na sve provokacije kojih je bilo nekoliko hiljadaMilan i Snežana Borjan odgovorili su zajedničkom fotografijom sa letovanja. Iskoristili su ovu priliku da navijačima pokažu kako je njihova ljubav jača od svega što su prošli prethodnih nedelja. "Na našem traktoru piše ljubav", napisao je Milan Borjan uz fotografiju sa Maldiva.

Podsećamo, Hrvati su dobili čak i kaznu FIFA zbog ponašanja svojih navijača na meču njihove selekcije i Kanade. Na stadionu su skandirali uvredljive parole njemu i njegovoj supruzi Snežani, ali i isticali transparente na kojima su traktori podsećajući na "Oluju" u kojoj su Srbi izbegli sa prostora današnje Hrvatske. Za razliku od navijača, hrvatski fudbaleri nisu imali nikakav sukob sa golmanom Zvezde. Nakon pomenutog meča oglasila se i Snežana Borjan, a ovako je ona izgledala u Kataru: