Zvezda gostuje Čukaričkom van Beograda: Poznato gde se igra meč u Superligi Srbije!

Dva beogradska tima odigraće utakmicu u Pančevu, na stadionu Železničara.

MN Press

Fudbaleri Čukaričkog i Crvene zvezde neće odigrati meč petog kola elitnog ranga srpskog fudbala na stadionu na Banovom brdu. Haotičan početak sezone u srpskom fudbalu tokom kojeg su brojni timovi morali da igraju na drugim stadionima zbog renoviranja svojih nastavlja se i u predstojećoj rundi. Jedan od timova koji se do sada nisu selili je Čukarički, koji će dočekati aktuelnog šampiona u Pančevu!

Razlog za to će biti loša travnata podloga na Banovom brdu. Čukarički je jedini tim koji je odlučio da ne pređe na hibridnu podlogu između dve sezone, ali očigledno trava na njihovom stadionu nije izdržala teške vremenske uslove, velike vrućine i nedostatak padavina koji vladaju tokom ovog leta. Zbog toga su "Brđani" morali da pronađu novu adresu...

Železničar iz Pančeva je prethodnog leta postavio novu hibridnu travnatu podlogu na teren koji koristi kao domaćin u Superligi Srbije, a pred debitantske nastupe u elitnom rangu urađene su dve tribine, klupe za rezervne igrače i svi ostali neophodni detalji. MONDO je prethodnog leta bio na stadionu Železničara, pogledajte kako on izgleda:

Inače, meč Čukaričkog i Crvene zvezde igra se u četvrtak od 20:00 i otvoriće peto kolo Superlige. Razlog za taj termin utakmice su evropski izazovi koji očekuju crveno-bele, odnosno prvi meč plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona. Zvezda je zatražila više slobodnih dana za odmor pred evropski meč, a Čukarički je izašao u susret.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Zvezdan Terzić na početku priprema Crvene zvezde  MONDO/Milutin Vujičić