Miloš Vazura odlazi iz Partizana: Zna se tačan datum, dolaze novi ljudi!

Generalni direktor Miloš Vazura otkrio detalje o promenama u Partizanu.

MN Press

Nastavlja se sa velikim promenama u Partizanu - kriza koja je na početku sezone pogodila crno-bele zahteva korenite promene u klubu. Kako se sada čini, moglo bi da se promeni sve od struke do upravljačke strukture u klubu. Javnost je u petak saznala kada će biti nova sednica Skupštine Partizana, a na njoj bi mogao i da se završi mandat Miloša Vazure.

Nakon što je Ivica Iliev zamenio Ivicu Kralja na mestu sportskog direktora, a Savo Milošević umesto Aleksandra Stanojevića postao šef stručnog štaba, Miloš Vazura je sledeći koji se nalazi blizu odlaska iz kluba. Ujedno, sednica bi mogla konačno da razreši dužnosti Milorada vučelića, predsednika koji već dugo obavlja posao u ostavci.

"Skupština bira, odlučuje, postavlja i razrešuje, moje želje nisu bitne. Mogu da vam kažem privatno šta mislim, ali ne želim na bilo koji način da nekoga dovedem u neprijatnu situaciju. Dolaze novi ljudi. To je sva moja priča pre sednice Skupštine", rekao je Miloš Vazura za "Sportski žurnal" i dodao: "Ne bežim od odgovornosti, nikada nisam bežao i svestan sam situacije u kojoj se Partizan nalazi, ali Skupština je ta pred kojom ću govoriti i kojoj ću podneti izveštaj, naravno i izneti stavove o načinu izlaženja iz problema."

Kao jedno od rešenja za budućnost Partizana pominje se Rasim Ljajić koji bi u tom slučaju nasledio Vučelića i postao predsednik kluba. Sa druge strane, još nije poznato ko bi mogao da dobije mesto generalnog direktora, ali nema sumnje da bi navijači voleli da se u novoj upravi nađe više bivših fudbalera. Taj potez možda bi vratio na stadion i publiku, posebno najvatrenije pristalice koje više od godinu dana bojkotuju mečeve u Humskoj.

(Sportski žurnal/MONDO/D. N.)

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Grobari teraju Aleksandra Stanojevića  MONDO