"Telo pet sati ležalo na dnu bazena, nije bio sam": Misteriozna smrt poznatog fudbalera u luks vili

Od Balkana do Velike Britanije, svi pričaju o smrti fudbalera Džordža Boldoka koji je pronađen mrtav u bazenu.

Youtube/ Sheffield United FC

Smrt fudbalera Džordža Boldoka (31) šokirala je čitavu Evropu. Poznati reprezentativac Grčke pronađen je na dnu bazena u luksuznoj vili u Glifadi, a kako se pojavljuju novi detalji iz istrage, njegova smrt čini se sve misterioznijom i otvara mnoga pitanja na koja i dalje ne znamo odgovore.

Prema informacijama iz Grčke, na Boldokovom telu nisu bile vidljive nikakve povrede, ali je zatražena obdukcija i toksikološki nalaz koji će bliže objasniti šta se desilo sa fudbalerom Panatinaikosa, ali neke stvari zbunjuju policiju. Kraj bazena pronađena je poluprazna flaša votke, dok sada stižu informacije da fudbaler nije bio sam kod kuće. Navodno, policija istražuje mogućnost da je neko bio sa njim i zato sledi pregledanje snimaka sa nadzorne kamere.

Za sada, ništa ne ukazuje da je misteriozna osoba umešana u smrt fudbalera, ali ako je bila sa njim - otišla je iz vile pre nego što je na lice mesta došla policija. Supruga fudbalera pokušavala je da ga dobije satima, nije se javljao na telefon, a potom je pitala vlasnika vile da obiđe i proveri šta je sa njim.

Youtube/ Sheffield United FC 

Kada je vlasnik vile došao, video je telo na dnu bazena i pozvao je hitnu pomoć koja je mogla samo da konstatuje smrt. Po prvoj verziji događaja koja se pojavila u medijima, Boldokovo telo je najmanje pet sati bilo u bazenu, a još se utvrđuje uzrok smrti. 

Džordž Boldok je inače desni bek reprezentacije Grčke, za koju nastupa od 2022. godine. Propustio je ovo okupljanje kod Ivana Jovanovića zbog manje povrede, a informacija je njegove saigrače dočekala u kampu državnog tima gde se spremaju za mečeve Lige nacija. Njemu u čast, nosiće crni flor na rukavima tokom predstojećih utakmica, što će biti slučaj i sa fudbalerima njegovog kluba Panatinaikosa.

Instagram/filipdjuricic 

Džordž Boldok je u grčkom timu bio saigrač srpskih fudbalera Filipa Mladenovića, Nemanje Maksimovića i Filipa Đuričića, a ove sezone su ih pored obaveza u grčkom šampionatu gde su ozbiljni kandidati za titulu čekali izazovi i u Konferencijskoj ligi. Inače, rođen je u Birmingemu.

Na osnovu svoje bake koja je Grkinja - dobio je mogućnost da igra za "helene". Imao je 12 nastupa za reprezentaciju Grčke. Tokom karijere najdublji trag ostavio je u Šefild junajtedu.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Sahrana Dejana Milojevića  MONDO