Oglasio se i Filip Đuričić: Bivši reprezentativac Srbije se oprostio od saigrača

Srpski reprezentativac Filip Đuričić se oprostio od prerano preminulog saigrača iz Panatinaikosa.

MN Prees

Svet je potresla vest o iznenadnoj smrtiDžordža Boldoka (31) koji je pronađen mrtav u sredu uveče u bazenu u iznajmljenoj kući u kojoj je živeo u Atini. Od igrača Panatinaikosa su se tokom noći i od ranog jutra oprostili brojni sportisti, a naročito saigrači. 

Na društvenim mrežama to je učinio i bivši srpski reprezentativac Filip Đuričić koji je podelio objavu svog kluba - Panatinaikosa i uz to dodao emotikon slomljenog srca. Pored Đuričića Boldok je u grčkoj ekipi svlačionicu delio sa još dva Srbina Filipom Mladenovićem i Nemanjom Maksimovićem

Instagram/filipdjuricic 

Boldok je u Panatinaikos stigao ovog leta, nakon što je od 2017. do 2024. bio igrač Šefilda za koji je upisao 205 nastupa i šest golova. Sa timom iz Atine je imao velike planove ovog leta, pošto su zeleni jedni od favorita za osvajanje grčkog prvenstva, a očekivale su ga i obaveze u Ligi konferencija. 

Podsetimo, Džordža Boldoka je pronašao stanodavac vile u kojoj je živeo, nakon što se ceo dan nije odazvao pozivima supruge. Detaljnije informacije o preranoj smrti fudbalera očekuju se u narednim danima. 

BONUS VIDEO: 

This browser does not support the video element.

Sahrana Dejana Milojevića  MONDO